22 / 07 / 2024

Şile fabrika

Şile fabrika

Şile Belediyesi Şile Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdiği plan çalışmaları neticesinde ilçeye yeni bir fabrika daha kazandırıyor, dün Şile Sanayi Bölgesinde temelleri atılan fabrika, ilçede istihdamı güçlendirmek adına önemli bir adım olacak

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de 'fabrika çıkışlı ikinci el araç' satışını başlatıyor!

Renault Grup, Renew ile Türkiye'de "fabrika çıkışlı ikinci el araç" satışına imza atıyor. Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantiye sahip olacak. 

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Manisalı girişimciler hibe desteği ile fabrika kurdu!

Girişimcilik eğitimlerini başarıyla tamamlayan hükümlülerden Osman Güven, KOSGEB'den aldığı 50 bin TL hibe desteği ile Koşukırı bölgesinde ahşap palet fabrikası kurdu.

5 ile model fabrika projesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 5 ile büyük müjdeyi verdi. Varank, İzmir, Gaziantep, Mersin, Konya ve Kayseri'ye model fabrika projelerinin kurulacağını açıkladı.

Bilecik'te 16.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Bilecik İli, Söğüt İlçesi, Kayhan Mahallesi, Sarnıçdüzü Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 16 milyon 999 bin 847 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Velimeşe OSB'de 20.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Tekirdağ İli,Ergene İlçesi,Velimeşe Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 20 milyon 742 bin 553 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Menemen'de 11.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Menemen İlçesi, Ulucak Mahallesi'nde yer alan 2 adet fabrika vasıflı gayrimenkul toplamda 11 milyon 343 bin 139 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika binaları için ilk ihale tarihi 16 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Çiğli Atatürk OSB'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli Çiğli İlçesi'nde Atatürk OSB içerisinde yer alan fabrika 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 14 Şubat 2018 olarak belirlendi.

Çiğli'de 14.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 14 milyon 715 bin 181 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu fabrika için ilk ihale tarihi 22 Şubat 2018 olarak belirlendi. 

İzmir Çiğli'de 22.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan 2 adet fabrika toplamda 22 milyon 263 bin 903 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Aydın Nazilli'de 4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Aydın İli Nazilli İlçesi Dallıca Mahallesi Cabıllık mevkiinde yer alan fabrika ve arsası 4 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kayseri Melikgazi'de 3.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Mimarsinan Mahallesi'nde yer alan fabrika binası 3 milyon 485 bin 190 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

İzmir Menderes'te 42.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir İli Menderes ilçesi, Tekeli Mahallesi, Körkuyu Mevkii'nde yer alan fabrika vasfındaki gayrimenkul 42 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Şile fabrika Haberi

Şile fabrika


Şile Belediyesi Şile Sanayi Bölgesinde gerçekleştirdiği plan çalışmaları neticesinde ilçeye yeni bir fabrika daha kazandırıyor.19 Ağustos Çarşamba Günü Şile Sanayi Bölgesinde temelleri atılan fabrika, ilçede istihdamı güçlendirmek adına önemli bir adım olacak


Temel atma töreninde bizzat bulunan Belediye Başkanı yaptığı açıklama da İlçede yatırımların devam edeceğini belirtirken, verilen sözleri yerine getirmekten dolayı mutlu olduklarının altını çizdi.



Şile...