18 / 07 / 2024

şile yatırımları 2015

şile yatırımları 2015

Şile için ‘dev yatırımlar, dev projeler’ sloganıyla yola çıkan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Şile’ye verdiği sözleri tutmanın mutluluğunu yaşarken, "Projemiz tamamlandığında Şile’nin bu en güzel alanı atıl durumda olmaktan kurtulacak." dedi

Şile-Ağva arası yatırımcının gözbebeği oldu!

İstanbul'da son dört yıldır arka arkaya açıklanan projelerle birlikte gayrimenkul yatırım sektörü tarihinin en hızlı dönemine girmiş oldu. Karadeniz Otobanının Şile-Ağva güzergahının başlamasıyla bölge yatırımın da gözbebeği durumuna geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

KİT'ler geçen seneye oranla yatırımlarını yüzde 179 yükseltti

Kamu iktisadi teşebbüsleri (KİT) geçen yıl sonu itibarı ile yatırımlarını bir önceki seneye göre yüzde 179 yükselterek 109 milyar 300 milyon liraya çıkarttı. İşte ayrıntılar...

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yapılan yatırımlar ile yatırımların artırılması için yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

İzmir'e 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir önceki yıla göre yatırımlarını yüzde 29 oranında artırarak 2015’te yaklaşık 1.6 milyar liralık harcama gerçekleştirdi. Büyükşehir’in 12 yıllık yatırım tutarı ise 9.5 milyar liraya ulaştı.

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te yatırımlarını tanıtıyor!

Kiler GYO, Emlak Fuarı 2015’te Referans markalı projelerinin yeni halkaları olacak Bahçeşehir ve Kartal yatırımlarını tanıtıyor.

Doğu'da yarım kalan yatırımların devam etmesi bekleniyor!

Terör ve belirsizlik ortamı ile yatırımların askıya alındığı Doğu’ya 1 Kasım sonuçları umut oldu. Bölgede yarım kalan yatırımların devam etmesi, istihdamın artması ve ekonomik kalkınmanın hızlanması bekleniyor.

EGEGEP ile Afyonkarahisar yatırımları şaha kalkacak!

EGEGEP ile Afyonkarahisar yatırımlarının şaha kalkacağını ifade eden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu "2019 yılı itibariyle toplam 875 bin dekar zirai arazi sulamaya açılacak ve yılda 964 milyon TL zirai gelir artışı sağlanacak" dedi.

şile yatırımları 2015 Haberi

şile yatırımları 2015


Şile için ‘dev yatırımlar, dev projeler’ sloganıyla yola çıkan Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Şile’ye verdiği sözleri tutmanın mutluluğunu yaşarken, ‘ilçemize yeni bir turizm alanı kazandırmaktan mutluyuz. Projemiz tamamlandığında Şile’nin bu en güzel alanı atıl durumda olmaktan kurtulacak. Yaşayan ve turizme hizmet eden çok güzel bir alan kazandıracağız. Söz verdiğimiz gibi çalışmalarımıza başladık. Bugüne dek olduğu gibi bundan sonar da ilçemiz adına sizlere verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz, herşey daha güzel bir Şile için’ dedi. İnşasına başlanan Şile Liman Yenileme ve Rekreasyon Projesinin 2016 yılının ikinci yarısında bitmesi hedefleniyor.


ŞAHMERDAN ÇALIŞMALARA BAŞLADI


Şile'de 1990'lı yıllarda doldurulan alan üzerinde meydan çalışmalarına başladık. Sözleşmeye göre proje büyük mendirek, çekek alanı, küçük mendirek ve liman çanağıyla ve dolgu alanıyla birlikte 120 bin metrekarelik alanı kapsıyor. Geçtiğimiz...