16 / 05 / 2024

şile yeni hastane projesi

şile yeni hastane projesi

İstanbul ili Şile ilçesinde bulunan bir beldeye hastane yapılması önerisi ve bu konuda herhangi bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şile'ye yeni hastane müjdesi!

Belediye Başkanı Can Tabakoğlu yaptığı basın açıklamasında tahsisi ve planlaması Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen alanda Maliye Bakanlığından alınan onay ile 50 yataklı genişletilebilir hastane yapılacağının müjdesi verildi.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

OVP ile yeni vergi ve zamlar yolda: Emlak vergisi yeniden yazılıyor, araçlara ÖTV artışı gelebilir! 

Vergi uzmanları,  geçtiğimiz gün detayları belli olan OVP ile otomobilden konuta kadar çeşitli alanlarda yeni vergilerin gelebileceği ile ilgili sinyallerin verildiğini ileri sürdü. Peki OVP hangi alanlarda yeni vergilerin geleceğine, hangi vergilere ise yeni zamlar yapılacağına işaret ediyor?

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ordu, Çorum, Tokat, Amasya, Sinop ve Samsun'un sağlık müdürleri ve saha koordinatörlerinin katılımıyla Samsun Sağlık Müdürlüğü'nde yapılan değerlendirme toplantısı sonrasında proje ve yatırımlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

İnşaat sektöründe Libya ile yeni bir sayfa açıldı!

Türk müteahhitleri için halen en büyük üçüncü pazar olan Libya'da 2011'de başlayan iç karışıklıklar sonrasında yarım kalmış projelerinin toplam tutarı 19 milyar dolar oldu. TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Libya ile yeni bir sayfanın açıldı" dedi.

Şile'ye hastane yapılması önerisi meclis gündeminde!

İstanbul ili Şile ilçesinde bulunan bir beldeye hastane yapılması önerisi ve bu konuda herhangi bir çalışma olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

şile yeni hastane projesi Haberi

şile yeni hastane projesi

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul ili Şile ilçesinde bulunan bir beldeye hastane yapılması önerisine ve bu konuda herhangi bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanal, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Tanal, ''Ağva, diğer adıyla Yeşilçay, İstanbul'un Şile ilçesine bağlı şirin bir tatil, sahil beldesidir. Ağva merkez ve beldeye bağlı köyler, tarihi, kültürel ve turistik değerleriyle ön plana çıkmaktadır. Ağva beldesinin nüfusu, köyler dahil edildiğinde, kışın 10 bin civarındadır. Yazın nüfus 30 bine çıkmaktadır. Ağva beldesinde devlet hastanesi bulunmamaktadır. Merkezde sadece bir sağlık ocağı yer almaktadır. Vatandaşa hizmet veren ambulans da 1 tanedir. Belde sakinleri, sağlık hizmetlerine erişimde ciddi zorluklar yaşamaktadır. Gece yarısı rahatsızlanan yurttaşların hastaneye ulaşmaları için virajlı yolları aşarak 30 kilometre uzaklıktaki...