05 / 05 / 2024

şile yol yatırımları

şile yol yatırımları

2014 yılında yapımına başlanan Şile-Ağva-Kandıra otoyolunda sona yaklaşılıyor. Şile- Ağva arasını 20 dakikaya düşürecek olan, 7 Tünel ve 11 viyadükten oluşan otoyolun bitimi ile Şile’ye ulaşımda mesafeler kısalacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Kazakistan, altyapı yatırımları için Türk müteahhitler ile görüşüyor!

Kazakistan Türk müteahhitler ile alt yapı yatırımları için görüşmelere başladı. Kazakistan'ın demiryolu, otoyol, gümrük kapılan, konut gibi yatırımlar için 15 milyon dolar kaynak ayırdı...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul finansal yatırımlarını açıkladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayı ve Ticaret A.Ş., bugün Kamu Aydınlatma Platormu'nda (KAP) Finansal Duran Varlıklar ile Finansal Yatırımlarını açıkladı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Çin'de yol yatırımlarına 375 milyar dolar harcanacak!

Çin, ekonomik büyümenin yavaşlamasını önlemek amacıyla 2016'da karayolu ve demiryolu yatırımlarına 375 milyar dolar harcayacak. Başbakan Li Kıçiang, beş yıllık ekonomik kalkınma planı hakkında çalışma raporu sundu.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

şile yol yatırımları Haberi

şile yol yatırımları


2014 yılında yapımına başlanan Şile-Ağva-Kandıra otoyolunda sona yaklaşılıyor. Şile- Ağva arasını 20 dakikaya düşürecek olan, 7 Tünel ve 11 viyadükten oluşan otoyolun bitimi ile Şile’ye ulaşımda mesafeler kısalacak. Otoyolun tamamlanmasının ardından, Şile-Ankara arası 2 buçuk saate, Şile-Bursa 1 buçuk saate, Şile-İzmir 3 buçuk saate düşecek.  3.köprüye ve Avrupa’nın  en büyük havalimanına bağlanacak olan otoyol sayesinde İstanbul’un incisi Şile’ye ulaşım çok rahat bir hale gelecek. Yeşil yol kapsamında yapımına devam eden yollarda hayvan geçiş güzergahları ve yeşil alanlar zarar görmeden viyadüklerle, tünellerle desteklenerek yapılıyor. Şile-Ağva-Kandıra üzerinden körfez köprüsüne 1 saatte ulaşımı hedeflenen otoyolun 2018 yılı içerisinde bitmesi hedefleniyor.



Şile...