30 / 06 / 2024

Şili müteahhitlik yatırımı

Şili müteahhitlik yatırımı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk ihracatçısının komşu ve çevre pazarlardaki sıkıntıları aşmak adına yeni pazarlar üzerine çalışma yapmasının fayda sağlayacağını söyledi.

Tebernüş Kireçci: Konut fiyatları ile diğer yatırım araçları arasında ilişki vardır!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, yatırım yapmak isteyenlere seslenerek, konut fiyatları ile diğer yatırım araçları arasında ilişki olduğunu söyledi ve açıkladı. İşte ayrıntılar...

Mart 2024'te en çok bu yatırım aracı kazandırdı!

Türkiye İstatistik Kurumu, 2024 yılının Mart ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"nı resmen duyurdu. Peki bu ay hangi yatırım aracı kazandırdı?

ASO Başkanı açıkladı: Müteahhitlik sektörü masaya yatırılmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, tüm parametrelerin ve ilgili kesimlerin görüşleri dikkate alınarak müteahhitlik sektörünün masaya yatırılması ve yeni vizyon belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Konsol ve Saher Khatıb ortaklığında kuruldu.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Haziranda en fazla kazandıran yatırım aracı açıklandı: Parasını buna yatıran kâr etti

Türkiye İstatistik Kurumu, haziran ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları"nı açıkladı. Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde haziranda en yüksek aylık reel getiri yüzde 2,95 ile dolarda gerçekleşti.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

Onur Akköse, İntema İnşaat yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi oldu!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu, yatırımcı ilişkileri bölümü görevlisi olarak belirlenmiş olan Eda Şahin'in yerine Onur Akköse'nin görevlendirilmesine karar verdi.

Didem Yavaş, GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yatırımcı İlişkileri bölümü yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticisinin belirlenmesi hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yayınladı.

Türkiye-Kırgızistan ilişkilerinde yeni yatırım atağı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Kırgızistan Başbakan Birinci Yardımcısı Boronov'un katılımı ile İş Forumu ve Karma Ekonomik Komisyonu toplantılarında karşılıklı yatırım imkanları değerlendirilecek.

Haluk Hasanoğlu: 2019 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Hasanoğlu, inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hasanoğlu, 2019'un sektör açısından yatırım yılı olacağını söyledi.

Singapurlu yatırımcılar Türkiye'de emlak yatırımı yapıyor!

Türkiye'nin Singapur Büyükelçisi Murat Lütem, Türkiye ve Singapur arasındaki ticari ilişki hakkında açıklamalarda bulundu. Lütem, yatırımcıların Türkiye'de emlak yatırımı yaptığını söyledi. 

Şili müteahhitlik yatırımı Haberi

Şili müteahhitlik yatırımı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türk ihracatçısının komşu ve çevre pazarlardaki sıkıntıları aşmak adına yeni pazarlar üzerine çalışma yapmasının fayda sağlayacağını söyledi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Şili-Peru-Ekvador’a resmi ziyaretleri vesilesiyle düzenlenen Özel Sektör Heyeti'nde yer alan iş adamları Peru'daki temaslarını tamamlayarak Ekvador'a geçti. AA muhabirine Peru ve Ekvator temaslarını değerlendiren Türk işadamları, yeni pazarlar üzerinde çalışmanın Türkiye için faydalı olacağını belirtti. 


TİM Başkanı Büyükekşi, Peru'yla yapılan ticarette Türkiye'nin dış ticaret fazlası verdiğini vurgulayarak, "Peru'da madencilik sektörü çok ileri düzeyde. Karşılıklı işbirliğini artırabilmek açısından madencilikle ilgili birtakım faaliyetleri derinleştirmek adına çalışmalar yapılabilir. Ayrıca müteahhitlerimizin burada iş alabilmesi için çalışmalar yapıp, karşılıklı dış ticareti geliştirebiliriz" dedi. 


Büyükekşi, çelik ürünlerinin Peru'ya yapılan ihracatın yaklaşık yüzde 75'ini oluşturduğuna işaret ederek, bu ülke ile karşılıklı...