06 / 05 / 2024

Silifke Şehit Mehmet İlker Şahin ailesine ev

Silifke Şehit Mehmet İlker Şahin ailesine ev

HAKKARİ'NİN merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in ailesine, Taşucu Mahallesi TOKİ Konutlarında bulunan bir daire ücretsiz olarak verildi.

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Bursa Mudanya'daki evler tehlike altında!

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Şehit Mehmet Caddesinde yer alan evler toprak kayması nedeniyle tehlike altında. Bölgede yaşayan vatandaşlar evlerin yıkılmasından korkuyor. 

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Tunceli Belediyesi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Tunceli Belediyesi tarafından 1 Nisan'da Tunceli-Erzincan karayolunda güvenlik kulesi yolunun yapımında çalışırken, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen iş makinesi operatörü Mehmet Özdemir'in ailesine ev yardımı yapıldı.

Silifke'deki Şehit Mehmet İlker Şahin'in ailesine ev!

HAKKARİ'NİN merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in ailesine, Taşucu Mahallesi TOKİ Konutlarında bulunan bir daire ücretsiz olarak verildi.

Uşak'ın Stat Battı Çıktı Projesi'ne ilk kazma vuruldu!

Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı.

Adana Mehmet Selim Kiraz Cami açıldı!

İftarın ardından, kaba inşaatı ve ince işçiliğini hükümlülerin yaptığı kurum içindeki şehit savcı Mehmet Selim Kiraz Camisi'nde ilk namaz kılındı.

Bandırma Kaymakamlığından şehit ailesine ev!

Bandırma Kaymakamlığının girişimleriyle satın alınan evin tapusu, Ankara'da 17 Şubat'taki terör saldırısında şehit olan Astsubay Mehmet Mutlu'nun eşine teslim edildi.

Mehmet Gökdağ, Gaziantep'teki TOKİ projesini meclise taşıdı!

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, 2011 yılında TOKİ'nin, Gaziantep Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünün de desteğini alarak polis, şehit ve gazi ailelerinin konut sahibi olması için başlattığı konut projesini TBMM gündemine taşıdı.

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın evi restore edildi!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın Nizip’te restore edilen evinde incelemelerde bulundu.

Gaziantep Şahinbey'de şehit ve gazi aileleri TOKİ ile ev sahibi oluyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı.

Aydın Nazilli Tarihi Sinan Dede Türbesi törenle açıldı!

Nazilli Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Sinan Dede Türbesi ve düzenlemesi yapılan Şehit Mehmet Koyuncuoğlu Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Esenler'de Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Kütüphanesi açılıyor!

Fatih İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde oluşturulan ve şehit Mehmet Selim Kiraz'ın isminin verildiği kütüphanenin açılışı, şehit savcının babasının katılımıyla yapılacak.

Silifke Şehit Mehmet İlker Şahin ailesine ev Haberi

Silifke Şehit Mehmet İlker Şahin ailesine ev


HAKKARİ'NİN merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in ailesine, Taşucu Mahallesi TOKİ Konutlarında bulunan bir daire ücretsiz olarak verildi. Başkan Mustafa Turgut'un bu kararı Belediye Meclisinin Ekim ayı olağan meclis toplantısında onaylanarak resmiyet kazandı. 


Şehidin ailesine ev verilmesi kararı Silifke kamuoyu tarafından takdirle karşılanırken, vatandaşlar, meclis üyelerine ve Başkan Dr. Mustafa Turgut'a teşekkürlerini dile getirdiler.Silifkelilerin şehidine ve şehit ailelerine her zaman sahip çıktığını, sonuna kadar da çıkmaya devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Turgut, "Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için, canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerine borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Silifke olarak her zaman bir bütünüz ve bir aileyiz, iyi Silifke Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'un şehit uzman çavuş...