20 / 05 / 2024

silivri 2015 yol çalışmaları

silivri 2015 yol çalışmaları

D-100 Karayolunun her iki yanında bulunan işgallerin kaldırılmasıyla başlayan çalışmalarla bölgeyi yayalaştırıp, ticari hareketi arttırmayı planlayan Başkan Işıklar, çalışmalar hakkında bilgi alarak esnafı ziyaret etti.

Silivri Selimpaşa plan tadilatı askıya çıktı!

Silivri İlçesi, Selimpaşa Kavşağı ve Çevresi Yol, Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Silivri'de imar sorunu çözülecek!

Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Gazitepe ve Kadıköy mahallelerini ziyaret etti. Yılmaz, “İmar sorununu, hayvan satış yerini sorununu, yol problemleri, hepsini çözeceğim söz veriyorum” dedi. 

Silivri'nin parselleri lüks sitelerin kullanımına açıldı!

Sayıştay, Silivri Belediyesi’ne ait 60 arsanın satışından sonra rapor hazırladı. Raporda, imar planlarında park, yeşil alan, yol, otopark olması gereken yerlerin n lüks sitelerde oturan vatandaşların kullanımına açıldığı belirlendi.

Silivri Göksu Royal'e kamuya ait yol mu dahil edildi?

Silivri'de hayata geçirilen Göksu Royal projesine kamuya ait yeşil alan ve yol dahil edildi. Projenin alanı 18 bin metrekareye çıkarıldı. Mahkeme bu kararı iptal etti ve yolun kamuya açılmasını hükmetti. 

Silivri'de yedi mahallede turizm tesis alanı imar planı askıda!

İstanbul Silivri ilçesi Çeltik - Seymen - Büyükkılıçlı - Büyüksinekli - Fener Köyleri ile Küçükkılıçlı - Yolçatı Mahalleleri, Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları imar planı askıya çıktı...

Silivri Kavaklı'da modern değişim!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de prestij kazandırmaya devam ediyor.

Silivri-Danamandıra Tabiat Parkı'na bina yapıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından 49 yıllığına kiralanan Silivri- Danamandıra Tabiat Parkı'nda betonarme bina yapılması çevrecilerin tepkisine yol açtı. 3 metreye 7 metre uzunluğunda yapılan binayla ilgili çevreciler Silivri Belediyesine şikayette bulundu.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

2015 yılında, 52 bin metrekare ile Belediye tarihinin en büyük yol ihalesini gerçekleştiren Ünye Belediyesi, 2016 yılında 75 bin metrekarelik beton yol ihalesi gerçekleştirerek yol yatırımını artırdı.

Van’da 2015'te yol çalışmalarına 172 milyon TL yatırım yapıldı!

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Van’ın büyükşehir statüsü almasının ardından 2015 yılında sorumlu olduğu 6 bin kilometre ağında çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiği bildirildi.

Van Büyükşehir'den 172 milyon TL'lik yol yatırımı!

Van Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında sorumlu olduğu 6 bin kilometre yol ağının yüzde 20.8’inde çalışmalar yaptı. Belediye, yol çalışmaları, karla mücadele ve bu çalışmalar için alınan araçlara yıl içerisinde 172 milyon TL yatırım yaptı.

Çubuk Belediyesi 2015'te 22 bin 223 ton asfalt döktü!

Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2015 yılında da asfalt ve kaldırım çalışmalarını kesintisiz sürdürerek bir yılda 22 bin 223 ton sıcak asfalt sererken, 15 kilometre de yeni yol yaparak yılı tamamladı.

Bingöl Yeni Mahalle’de yol ve kaldırım çalışmaları tamamlandı!

Çalışmalarla birlikte 2015 yılında 260 bin metrekare kilitli parke taşı ile yol ve kaldırım, 70 bin metrekare (11.000 Ton) BSK asfalt serimi gerçekleştirildi.

2015 emlak vergisi 2. taksit ödemeleri başladı!

Ev sahipleri için kritik tarih yaklaştı. 2015 emlak vergisi 2. taksit ödemeleri başladı. İşte emlak vergisiyle ilgili merak edilenler ve izlemeniz gereken yol.

silivri 2015 yol çalışmaları Haberi

silivri 2015 yol çalışmaları


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Gümüşyaka D-100 Karayolunun her iki yanında bulunan çarşıda yapımı devam eden düzenleme çalışmalarını denetledi, esnafı ziyaret etti.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Gümüşyaka Yan Yol Düzenleme çalışmasını denetledi. D-100 Karayolunun her iki yanında bulunan işgallerin kaldırılmasıyla başlayan çalışmalarla bölgeyi yayalaştırıp, ticari hareketi arttırmayı planlayan Başkan Işıklar, çalışmalar hakkında bilgi alarak esnafı ziyaret etti. Başkan Işıklar’a CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Zafer Bıyıklı ile Gümüşyaka Mahalle Muhtarı Osman Başmaya da eşlik etti. 

IŞIKLAR; “BÖLGE YAYALAŞSIN VE TİCARET ARTSIN İSTİYORUZ”

Bölgede incelemelerde bulunarak teknik bilgi alan Başkan Işıklar; “Yolun her iki yanı da yayalaşsın ve ticaret artsın istiyoruz. Çalışmalar tamamlandığında 7 metreyi bulan tretuvarlarıyla esnafımız masa ve sandalye çıkarabilecek, dükkânlar değerlenecek, bölgede sosyal ve ekonomik canlılık olacak” dedi.

ESNAFI ZİYARET...