07 / 05 / 2024

silivri gayrimenkul ticareti

silivri gayrimenkul ticareti

İstanbul’un doğu yakasından neredeyse Kocaeli’ye kadar dolan ve projeleşen alanlar artık pek çok yatırımcıyı İstanbul’un batısına yönlendiriyor. İstanbul’da gayrimenkul ticareti, hız kaybetmiyor. 

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmsan Yapı Gayrimenkul Ve Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri'de 9 milyon 352 bin 668,16 TL sermaye bedeli ile Kemal Kılıçlı tarafından kuruldu.

Boralsan Özcanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boralsan Özcanlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Çırpan ve Özcan Umuç ortaklığında kuruldu.

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feriyan Kocataş tarafından kuruldu.

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sirder Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir tarafından kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Sebahattin Mutu tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Ev sahibi olanlar dikkat! Konut satışında yeni dönem! 'e-Devlet üzerinden yapılacak'

Gayrimenkul ticareti hakkında gerçekleşen yönetmelik değişikliği ile beraber 1 Kasım tarihi itibarıyla taşınmaz ilanlarının yayınlanmasında yeni bir düzenleme yapılacak.

Tane Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tane Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Bilgehan Yildiz ve Fatma Dilaver ortaklığında kuruldu.

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğba Özl Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tuğba Özel tarafından kuruldu.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıtanır tarafından kuruldu.

Ekren Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ekren Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Mert Ekren tarafından kuruldu.

silivri gayrimenkul ticareti Haberi

silivri gayrimenkul ticareti

İstanbul’da gayrimenkul ticareti, hız kaybetmeden devam ediyor. İstanbul’un doğu yakasından neredeyse Kocaeli’ye kadar dolan ve projeleşen alanlar artık pek çok yatırımcıyı İstanbul’un batısına doğru yönlendiriyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre 3. Havalimanı, Kanal İstanbul Projesi, Kuzey Marmara Otobanı, Yeni Metro Hattı da yıllar önce İstanbul’un batı aksını işaret etmekteydi. Özellikle Kuzey Marmara Otobanı ile birlikte neredeyse Tekirdağ ile birleşen İstanbul’un, ilerleyen yıllarda yapılacak dev projelerle doğu aksı gibi batı aksının da tamamen dolacağı öngörülüyor.

Özellikle arazi ticaretlerinde yaşanan hareketlilik ve sorunlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, şunları dile getirdi;

“Yaklaşık 5 yıl önce 3. Havalimanı ve Kanal Projesi civarında, bilhassa Arnavutköy bölgesinde dönen büyük rant gelişmeleri, son dönemlerde Silivri ilçesine kadar kaymış durumda. İstanbul’un batısındaki son ilçesi...