06 / 05 / 2024

silivri İstanbul Rumeli Üniversitesi

silivri İstanbul Rumeli Üniversitesi

Balcı Vakfı tarafından kurulan İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. Üniversitenin tanıtımı, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda yapıldı.

İstanbul'daki son Osmanlı ahşap evi satılıyor!

İstanbul Rumeli Hisarı'nda bulunan son Osmanlı ahşap evi 17 milyon 900 bin liraya satılığa çıktı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi açıldı!

Eğitim hayatına yeni atılan İstanbul Rumeli Üniversitesi gerçekleştirdiği törenle hem açılışını hem de 2016-2017 eğitim-öğretim yılını kutladı.

TOKİ Silivri'ye 345 konut inşa edecek!

TOKİ İstanbul İli, Silivri İlçesi 345 konut (+3 adet kapıcı dairesi) inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 13 Ekim 2016 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İstanbul Rumeli Üniversitesi kapılarını açıyor!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bu sene eğitim öğretim hayatına başlayacak Rumeli Üniversitesi önünde ve üniversiteye bağlanan sokaklarda düzenleme çalışmaları başlattı.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü için yer tahsisi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü için yer tahsisi yapıldı. Tahsisle ilgili karara CHP'nin komisyonda onay vermesine rağmen oturumda ret oyu vermesi kafalarda soru işareti yarattı.

Silivri'de 10 milyon 535 bin TL'ye satılık fabrika!

İstanbul Silivri Kavaklı Mahallesi'nde 6.300,00 metrekare yüzölçümlü fabrika binası 10 milyon 535 bin 800 TL bedelle satılıyor.

İstanbul Rumeli Üniversitesi bu yıl açılacak!

Balcı Vakfı tarafından kurulan İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. Üniversitenin tanıtımı, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda yapıldı.

Silivri'deki tarihi mekan tiyatro sahnesine dönüştürüldü!

İstanbul Silivri’de tarihi 16. yüzyıla dayanan ve Cumhuriyet’in kuruluş yıllarında yoğurthane olarak kullanılan tarihi mekan restore edilerek tiyatro sahnesine dönüştürüldü.

Silivri'de icradan 51.6 milyon TL'ye satılık süt sağım tesisi!

Silivri 1. İcra Dairesi, İstanbul Silivri'deki Ertan Tarım Hayvancılık'ın süt sağım tesisini satışa çıkardı. Toplam satış bedeli 51 milyon 690 bin 994 TL olan süt sağım tesisinin ihalesi 26 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Silivri'deki 19 köyün tarla metrekare fiyatları!

Arnavutköy – Kayaşehir güzergahında kamulaştırma bedellerinin çok yüksek olması, ayrıca bu bölgelerdeki arazilerin çok elverişli olmaması nedeniyle Kanal İstanbul güzergahı için gözler yeniden Silivri’ye çevrildi.

Silivri Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı açıldı!

Silivri'de, Başbuğ Alparslan Türkeş Parkı ve hatıra anıtı açıldı. İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, açılış töreninde, vatanı ve milleti uğruna toprağa düşmüş bütün şehitleri rahmet ve minnetle andığını söyledi.

Star Life Silivri Villaları şehir karmaşasından uzak hayat sunuyor!

İstanbul’a çok yakın ancak şehir karmaşasından uzakta bir hayat sunma anlayışı, özel konsepti ve lüksü yeniden tanımlayan detaylarıyla öne çıkan 90 villalık “Starlife Silivri”de, sevdiklerinizle hayatın keyfini çıkaracağınız bir yaşam mümkün.

Silivri Fatih mahallesi sit planı meclisten geçti!

Silivri Fatih Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nin bir kısmını kapsayan 1/1000 Ölçekli k-Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nce kabul edildi.

silivri İstanbul Rumeli Üniversitesi Haberi

silivri İstanbul Rumeli Üniversitesi

İstanbul Rumeli Üniversitesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında Silivri'de hizmete girecek.


Balcı Vakfı tarafından Silivri Yeni Mahalle'de kurulan üniversitenin tanıtımı, Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda yapıldı.


Mühendi̇sli̇k ve Mi̇marlık, İkti̇sadi̇ İdari̇ ve Sosyal Bi̇li̇mler ile Sanat ve Tasarım fakültelerinin yer aldığı üniversitede, adalet, ağız ve diş sağlığı, ameliyathane hizmetleri, anestezi, bilgisayar programcılığı, çocuk gelişimi, diyaliz, fizyoterapi, grafik tasarım, ilk ve acil yardım, odyometri, patoloji laboratuvar teknikeri, radyoterapi, tıbbi görüntüleme teknikeri ve tıbbi laboratuvar teknikeri alanında meslek yüksek okulu bulunuyor.


Rektör Prof. Dr. Salih Aynural, bu yıl ilk öğrencilerini kabul edeceklerini belirterek, "Gelişimini, büyümesini Silivri'de planlayan ve programlayan tek üniversiteyiz. Üniversitemiz 3 fakülteden ve 1 yüksek meslek okuldan oluşmakta. Meslek yüksek okulumuzda 15 programda öğrenci kabul edeceğiz. Lisans programlarında ise 2 bölümden...