08 / 05 / 2024

silivri KİPTAŞ ev fiyatı

silivri KİPTAŞ ev fiyatı

KİPTAŞ, Silivri'de sosyal konut projesi olarak hayata geçireceği Silivri Konutları 3. Etap'ta talep toplamaya başladı.

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Küre Ev Yapım İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Maltepe'de Seval Karaçeper tarafından kuruldu.

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Maryam Mimarlık Ve Ev Tasarımı Limited Şirketi Kadıköy'de Maryam Salkhordeh tarafından kuruldu.

Köye ev yapma şartları nelerdir?

Köyde ev yapma hayali olan vatandaşlar, sürecin nasıl işlediğini ve şartların neler olduğunu öğrenmek istiyor. Peki, köye ev yapma şartları nelerdir? Köyde ev yapmak için ruhsat gerekir mi?

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire belirleme kuraları 25 Aralık'ta çekiliyor!

13 Haziran 2020 tarihinde temeli atılan ve sosyal konut vizyonu ile hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatındaki son durumla ilgili bilgi verdi. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı!

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, bu sene yaz sezonuna Bodrum'da start verdi. Ekin Türkmen, Bodrum Gümüşlük'te ev kiraladı.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

Depremde yıkılan ev ve iş yerinin sorumluluğu kimde?

Deprem sebebiyle evi veya iş yeri yıkılan vatandaşların hukuki hakları nelerdir? Yıkılan ev ve iş yerinin sorumluluğu kimdedir? İşte deprem sonrası haklar...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap kuraları çekildi!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Sosyal Konutları’nın kura çekilişi gerçekleştirildi. Silivri KİPTAŞ 4. Etap Sosyal Konutları’nda, hak sahibini belirleme kura çekilişinin sonuncusu dün gerçekleştirildi. 

silivri KİPTAŞ ev fiyatı Haberi

silivri KİPTAŞ ev fiyatı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki başkanlık binasında düzenlenen Silivri Konutları 3. Etap projesinin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, projenin 1508 konuttan oluşacağını açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan haberine göre, projenin E-5 karayolu ve TEM otoyoluna çok yakın mesafede, Silivri'nin merkezinde inşa edileceğini kaydederek, "Bu projedeki konutları alt ve orta gelir grubuna sahip vatandaşlarımızın konut edinmesi amacıyla uygun fiyatlarla satışa sunacağız." diye açıklama yaptı. 

Yıldırım, 2+1 konutların 195 bin liradan satışa çıkacağını, 36 ay vade imkanı sunulacağını kaydederek, ayrıca yüzde 20 peşin alarak 120 ay banka kredisi ile kira öder gibi ev sahibi olunabileceğini vurguladı.

Yıldırım, "Çabamız gerçek anlamda konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın bu hayalini gerçekleştirmek." diye konuştu. Yıldırım, fazla talep gelmesi haline kura çekeceklerini ifade etti.

"24 ayda bitirmeyi...