05 / 05 / 2024

silivri müstakil konut

silivri müstakil konut

Yoğun kent hayatından uzaklaşarak izole yaşam tercihlerinin ön plana çıkması Silivri bölgesindeki inşaat projelerine ilgiyi de artırdı...

Mimar Şenol Gökner: Acilen 20 yeni şehir tasarlanmalı ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmalı!

Mimar Şenol Gökner, deprem dirençli ve güvenli şehirlerin geri gelmesi için acilen 20 yeni şehir tasarlanmasının ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmasının gerektiğini belirtti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Müstakil ev isteyenlere devlet desteği! Devlet 300 bin TL verecek...

Konutta her geçen gün artan fiyatlar kapsamında birçok kişi artık müstakil evlere yönelmeye başlamış durumda. Buna göre harekete geçen devlet o kişilere 300 bin TL destek veriyor. Fakat, 300 bin TL’lik destekten faydalanmak için bazı şartları da taşımak gerekiyor.

89 bin TL’ye müstakil ev sahibi olabilirsiniz!

Son zamanlarda yükselen konut fiyatları ev sahibi olmayı da maaşesef zorlaştırmaktadır. Müstakil ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir kampanya yapılacağı kaydedildi. 89 bin TL'si bulunan 1+1,2+1, 3+1 müstakil ev alma fırsatından faydalanıyor.

Müstakil ev alacaklara destek geliyor! 

Müstakil ev sahibi olmak isteyenlere devlet tarafından sunulan destek kampanyalarının sayısı her geçen gün artmakta. Buna göre, ev sahibi olmak için başlatılan kampanyalar neler?

Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? 12 kat şişirilen ev balonu bir patlarsa, tam patlayacak

Türkiye'deki konut fiyatları ile yurt dışındaki konut fiyatları son günlerde sık sık karşılaştırılıyor. Konya'da ev satıp Finlandiya'dan müstakil ev ve araba alınır mı? İşte sosyal medyada gündem olan o video ve gelen yorumlar...

Müstakil parsel nedir?

Müstakil parsel, gayrimenkul ve arazi mülkiyeti kapsamında önemli bir rol oynamaktadır. Önemli bir konu olan müstakil parselin ne olduğu ve bu arazinin üzerine ev yapılabilir mi konuları hakkında bilinmesi gereken detaylar haberimizde.

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Müstakil ev almak isteyene devlet desteği veriliyor! 50 bin TL parası olan kaçırmasın!

Son zamanlarda ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar müstakil evlere yönelmeye başladı. Devlet ise müstakil ev sahibi olmak isteyenler için destek başlattı.  İşte ayrıntılar...

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Deniz manzaralı Yıldırım Panorama konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatı!

Yıldırım Mimari tarafından inşa edilen Yıldırım Panorama konut projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Silivri Mürdüm Evleri satışta! Teslimler Kasım 2023'te!

Genç Ziraat Firmasının ilk konut projesi olan Silivri Mürdüm Evleri'nde satış devam ediyor. Silivri Mürdüm Evleri konut projesinde 12 adet villa yer alıyor.

silivri müstakil konut Haberi

silivri müstakil konut

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs her şeyi baştan aşağı değiştirirken, insanların hayat tarzlarında da önemli değişikliklere neden oldu. Evde kalma sürelerinin uzaması kentin stresinden uzak yerleşim bölgelerine olan talebi de şaşırtıcı derecede katladı.

İstanbul'a yakınlığıyla dikkat çeken Silivri bölgesi, hem inşaat hem de arsa yatırımları için cazibe merkezi oldu. 

Home Yapı Mühendislik Kurucu Ortağı İnşaat Mühendisi Nevzat Ülküseven konuyla ilgili olarak, “Şehrin ortasında apartman dairelerinde yaşamaktansa şehrin dışında ferah, bahçeli evlerde yaşamak yeni trend diyebilirim. Son yıllarda başlayan bu akım, pandemide oluşan şartlarla daha da hızlandı. Ayrıca İstanbul için yaklaşan deprem tehlikesine istinaden insanların az katlı ve güvenli konutları tercih etmesi de bu bölgedeki inşaat projelerine ilgi gösterilmesinin nedenleri arasında sayılabilir.

Hem sakin, ferah ve güvenli bir bölgede yaşayıp...