01 / 05 / 2024

silüeti bozmayacak müteahhit

silüeti bozmayacak müteahhit

İZMİR’de aile bireyleriyle ters düşerek, hissesinin bulunduğu Bayraklı ilçesinde milyonlarca TL değerindeki araziye 38 katlı gökdelen projesi imar planını itirazları ile önleyen işadamı Mehmet Refik Soyer, bu kez de alışılmadık bir yönteme başvurdu.

İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay! Konak'ın silüeti değişecek!

Konak Belediyesi’nin başlatmış olduğu etap etap imar planı çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından onay geldi. Konak'ın silüeti değişecek.

İstanbul’da silüeti bozacak işlere direneceğim!

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım: Yıldırım, dikey yapılaşma için “Silüeti daha da kötüleştirecek işlere direneceğim.” dedi.

Konya'da arsa dehşeti! Müteahhit Ali Akyol vuruldu!

Konya'da inşaat firmasına ateş açan müteahhit Ali Akyol'u (57) tabancayla sol kolundan vuran saldırgan daha sonra intihara kalkıştı.

Müteahhit yapamazsa banka yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Banka ya da sigorta firması müteahhit adına bize diyecek ki 'Bu firma burayı yapabilir, bunu yapabilecek mali kriterleri vardır ben de referans oluyorum, sigorta sağlıyorum.' Yapamazsa eğer banka yapacak, sigorta firması yapacak' zorunda olacak" dedi...

Önüne gelen müteahhit olamayacak!

Hükümet, inşaat sektörüne yeni düzenlemeler getiriyor. Meclis’e sunulan teklif yasalaşırsa, müteahhit yeni işe başlarken mali gücü ve iş bitirmesine bakılacak.

Müteahhit Ahmet Sakızoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme!

Antalya'da maket proje üzerinden aynı daireleri 176 kez  satarak "nitelikli dolandırıcılık" yaptığı gerekçesiyle 528 yıl hapis cezasına çarptırılan "Ferrarili müteahhit" Ahmet Sakızoğlu'nun yargılandığı davada yeni gelişme yaşandı.

Borçları yüzünden bunalıma giren müteahhit canına kıydı!

Adana'da borçları yüzünden bunalıma girdiği belirtilen müteahhit ve otel sahibi Dilaver Ş. intihar etti.

Kentsel dönüşümde müteahhit seçmenin 5 altın kuralı!

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, arsa sahiplerine müteahhit seçerken dikkat etmeleri gereken kriterlerle ilgili önemli tavsiyelerde bulundu...

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Güney ve Osman Güney ortaklığında kuruldu. 

Yaşar Aşçıoğlu: 262 bin 500 müteahhit iflas edecek!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye’de 350 bin müteahhit var. Bunların sadece yüzde 25’i kurumsal firma. Çürük elmalar yakında temizlenecek." dedi.

Müteahhit Cafer Çelik çekiçle öldürüldü!

Beyoğlu'nda satışa çıkardığı dairede kafasına çekikçe vurularak öldürülen müteahhit Cafer Çelik'in cesedi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı...

Turyap 20’ye yakın müteahhit firmayla görüşüyor!

6 Şubat’ta Gül İnşaat’ın gayrimenkullerini satacak olan Turyap İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde 20'ye yakın müteahhit firmayla görüşme halinde…

Silüet Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silüet Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Ergün ve Erkan Başkan ortaklığında kuruldu.

silüeti bozmayacak müteahhit Haberi

silüeti bozmayacak müteahhit

İZMİR’de aile bireyleriyle ters düşerek, hissesinin bulunduğu Bayraklı ilçesinde milyonlarca TL değerindeki araziye 38 katlı gökdelen projesi imar planını itirazları ile önleyen işadamı Mehmet Refik Soyer, bu kez de alışılmadık bir yönteme başvurdu. Soyer mevcut imar planına uygun, kentin silüetini bozmayacak, prestijli, yeşil dostu, akıllı ve yüksek mimari estetikte proje tasarlayacak ve kat karşılığı yapacak müteahhit bulmak için gazeteye ilan verdi.


İzmir’de Yeni Kent Merkezi’nin çok yakınında yer alan, milyonlarca lira değerindeki, aile fertlerinin hissesi bulunan 10 dönümlük arazi içinde yeralan eski cıvata fabrikasını 9 yıl önce çocuklara sanat eğitimi verilen Soyer Kültür ve Sanat Fabrikası’na dönüştüren Mehmet Refik Soyer, İzmir kamuoyundan alkış topladı.


Arsayı, kat karşılığı müteahhite vermek yerine çocukların eğitimi için kullandı. Soyer, işe başlarken arsanın kendisine ait olmayan...