09 / 05 / 2024

Silverline Ankastre En yenilikçi Marka

Silverline Ankastre En yenilikçi Marka

Tam 20 yıldır tasarımları ile dünya çapında marka değeri oluşturan Silverline Ankastre, dünyada kabul gören en prestijli ödül kuruluşu Plus X Awards tarafından 2014 yılının "En yenilikçi Markası" seçildi...

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Beko BFC 631 B Beyond Serisi 72 LT FitFry Buhar Destekli Ankastre Fırın  9 bin 739 TL! En ucuza nereden alınır? 

Beko Buhar Destekli Fırın, 3D pişirme teknolojisi ve SteamAssisted Buhar Destekli Pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme işlemini homojem bir şekilde gerçekleştirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Bosch HBF514BW0T Beyaz Ankastre Fırın 7 bin 910 TL! En ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 

Bosch ankastre fırın, 66 litrelik geniş iç hacmi ve 3D HotAir teknolojisi aynı anda 3 tepside farklı yemeklerin pişmesini sağlar. Peki cihaz en ucuza nereden alınır?

Bosch Serie 6 Derin Donduruculu Ankastre Buzdolabı 35 bin TL! Özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Bosch’un piyasaya sürdüğü Serie 6 Derin Donduruculu Ankastre Buzdolabı cazip özellikleri, şık tasarımı ve tarzıyla büyük ilgi topluyor.

Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nerede satılıyor? İşte Bosch 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler Bosch BEL524MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını sizler için araştırdık. İşte detaylar..

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak 7 bin 590 TL! En ucuza nereden alınır? İşte Arçelik 14 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile evini renklendirmek isteyenler Arçelik OV 643 T Vitroseramik Ocağı en ucuza nereden alabileceğinizi sizin için araştırdık. İşte detaylar..

Kumtel turbo fanlı ankastre fırın en uygun fiyata nereden alınır, fiyatı ne kadar? 12 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz alışverişinde olanlar, Kumtel B66-SF2 Cam Ankastre Turbo Fanlı Fırını en uygun fiyata alabileceğiniz yerleri sizin için listeledik. İşte Kumtel 12 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik  Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza nereden alınır, fiyatları ne kadar? İşte Arçelik 11 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler dikkat! Arçelik MD 893 FS 23 lt Ankastre Mikrodalga Fırın en ucuza Beyenso.com sitesinde satışa sunuldu. Peki bu sitede Arçelik MD 893 FS ne kadara satılıyor? 

Siemens iQ700 Ankastre Derin Dondurucu 17 bin TL! Özellikleri neler? 10 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak istediğinizde akla ilk gelen markalardan biri olan Siemens, iQ700 Ankastre Derin Dondurucu ile beyaz eşya piyasasında iddialı bir konumda yer almaya devam ediyor. Peki, Siemens iQ700 Ankastre Derin Dondurucu ne kadar, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Bosch Serie 6 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı 29 bin TL! Özellikleri neler? 6 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Bosch’un piyasaya sürdüğü Serie 6 Alttan Donduruculu Ankastre Buzdolabı cazip özellikleri, şık tasarımı ve tarzıyla büyük ilgi topluyor.

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

Profilo FRGA103I -7  Frga103ı Ankastre Fırın  indirimde! Yetişen alıyor! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo FRGA103I -7 Frga103ı Ankastre Fırın , buhar destekli pişirme teknolojisi, 4 farklı pişirme programı ve geniş iç hacmi sayesinde yeni lezzetlerin deneyimini yaşatıyor.

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nereden alınır,özellikleri nelerdir? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak, dikkat çeken tasarımı ile pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Peki dijital göstergedeki semboller ne işe yarıyor?

Silverline Ankastre En yenilikçi Marka Haberi

Silverline Ankastre En yenilikçi Marka

Tam 20 yıldır tasarımları ile dünya çapında marka değeri oluşturan Silverline Ankastre, dünyada kabul gören en prestijli ödül kuruluşu Plus X Awards tarafından 2014 yılının "En yenilikçi Markası" seçildi...


Fonksiyonel, çevreci, az enerji tüketen, estetik ve yenilikçi ankastre ürün modelleri ile tüketiciyle buluşan Silverline, uluslararası arenada en prestijli ödül kuruluşu addedilen Plus X Awards tarafından 2014 yılının "En Yenilikçi Markası" unvanına layık görüldü. Almanya'nın Bonn şehrindeki  World Conference Center’da düzenlenen görkemli törende ödülü teslim alan Silverline Ankastre CEO'su Mustafa Laçin " En Yenilikçi Marka ödülü, Plus X ödüllerinin en büyüğü olmasının yanı sıra, Silverline’nın inovasyon, yüksek kalite tasarım, kullanım kolaylığı, işlevsellik, ergonomi ve ekoloji alanında yaptığı tüm Ar-Ge çalışmalarının dünya standartlarında ve çoğu dünya markasının üzerinde olduğunu bir kez daha...