30 / 04 / 2024

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nereden alınır,özellikleri nelerdir? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nereden alınır,özellikleri nelerdir? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak, dikkat çeken tasarımı ile pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılıyor. Peki dijital göstergedeki semboller ne işe yarıyor?



 Siemens ET611HE17E Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nereden alınır,özellikleri nelerdir? 28 Şubat 2023 fiyat listesi
Tasarımı ile dikkat çeken pişirme fonksiyonları sayesinde pişirme ve ısıtma işlemini pratikleştiren elektrikli ankastre ocak mutfaklarda ev hanımları tarafından çokça tercih ediliyor.

ELEKTRİKLİ ANKASTRE OCAK ÖZELLİKLERİ

  • Elektrikli ankastre ocakta yer alan dokunmatik kontrol panelini kolaylıkla çalıştırabilir veya kapatabilirsiniz. Dört adet elektrikli göz sayısı bulunan model, değişik yemek yapma fırsatını elinize verir.
  • Elektrikli ankastre ocak, her çeşit yemek türü için pratik kullanım imkanı sunar. Kullanılacak olan tava ve tencereler, ocaktaki pişirme gözüne uygun olarak seçilip yerleştirildiğinde  ısıtmadan ve pişirmeden etkili şekilde yararlanılabilir. 
  • 17 adet güç kademesine sahip olan Siemens ankastre ocak, yemeklerinizin istediğiniz sürede pişirilmesine yardımcı olur. Bu kademeyi her bir göz için ayrı ayrı uygulayabilir ve çoklu yemek pişirme sırasında en iyi verimi sağlar.

SİEMENS ET611HE17E TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Dijital bir göstergesi olan ocak, mevcut ısının durumu size panel üzerinden gösterir. Kullanım sonrasında ocak kapatıldığında ısının azalması ve tamamen sönmesi semboller ile ortaya konur. “H” sembolü ocağın hala sıcak olduğunu ve “h” sembolü de ısının biraz azaldığını gösterir.
  • Göstergede “h” sembolü görünüyorsa yemeklerinizi bir süre daha sıcak tutabilirsiniz anlamına gelir. Ocağı kullanmayı bitirdiğinizde ise tahminen 1 dakika içerisinde kendini kapatır. 
  • Pişireceğiniz yemek türüne göre ısı ayarını “+” ve “-” tuşlarıyla değiştirebilirsiniz. En düşük kademe 1 ve en yüksek kademe 9 olmak üzere ısı tuşu mevcuttur.
  • Otomatik çocuk emniyetine sahip olan ürün, olası riskleri önlemek için aktifleştirilir. Böylelikle çocuklu aileler için daha güvenli bir ortam sağlanmış olur. 
  • Oluşabilecek arızaları önlemek için geliştirilen otomatik kapanma modu, aşırı ısınmanın önüne geçerek ocağınızı uzun yıllar kullanabilmenizi sağlar.

Peki Siemens elektrikli ocak en uygun fiyata nerede satılıyor?
 


Geri Dön