02 / 05 / 2024

Silverline Ankastre fiyat

Silverline Ankastre fiyat

Silverline Ankastre tüketicisine çok özel bir yemek kitabı hazırladı... Ünlü şef Yağız İzgül'ün tariflerinin yer aldığı ve hayata dair yazdığı kısa hikayeler ile renklenen "Hikayesi Tadında Yemekler" adındaki kitap mutfakların yeni rehberi olacak...

Silverline Ankastre'den düğün hediyesi! Yüzde 40 indirim!

Yeni nesil mutfak keyfi yaşatan Silverline Ankastre, Temmuz ayı sonuna kadar doğa dostu, tasarruflu ve yüksek teknolojiye sahip modellerinin de yer aldığı ankastre setleri yüzde 40'a varan indirimlerle satışa sunuluyor...

A101 mutfak gereçlerinde büyük indirim! Cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 liradan satılıyor! A101'e yarın neler geliyor?

A101'de bu hafta 21 Mart ile 28 Mart 2024 tarihlerinde geçerli olacak büyük indirim fırsatı başlıyor. Mutfak gereçleri indirimli fiyatlara satılıyor. A101'de cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 lira. Peki A101'e yarın neler geliyor? 

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

Arçelik'ten AFry Ankastre Fırın alana 1.599 TL değerinde kahve makinesi hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Bu kampanya kaçmaz! Arçelik, AFry Teknolojili ankastre fırın alanlara Mini Telve Türk Kahve Makinesi hediye ediyor. Peki, Arçelik'in kampanyası ne zaman sona erecek, AFry teknolojisi nedir? AFry Ankastre Fırın özellikleri ne, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Kumtel turbo fanlı ankastre fırın en uygun fiyata nereden alınır, fiyatı ne kadar? 12 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz alışverişinde olanlar, Kumtel B66-SF2 Cam Ankastre Turbo Fanlı Fırını en uygun fiyata alabileceğiniz yerleri sizin için listeledik. İşte Kumtel 12 Mart 2023 fiyat listesi

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın en ucuza nerden alınır,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın,geniş kapasiteli,turbo özellikli ve üstün pişirme teknikleri ile mutfakta yemek yapma işini pratikleştiriyor.

Electrolux EHF6240IOK Elektrikli Ankastre Ocak kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EHF6240IOK cam seramik elektrikli ankastre ocak,dokunmatik kontrol paneli,siyah cam seramik yüzeyi ve kolay temizlenebilir özelliği ile pratik bir kullanım sağlar.

Kumtel B66-SF2 Fırın Cam Ankastre Turbo Fanlı en ucuza nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Kumtel turbo fanlı siyah ankastre fırın sahip olduğu geniş iç haznesi ve 4 farklı pişirme fonksiyonu ile mutfaktaki işlerinizi pratik ve kolay hele getirir.Peki 4 farklı pişirme fonksiyonu nedir? 

Arçelik Elektrikli Ankastre Ocak en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Yeni nesil teknoloji ile geliştirilen Arçelik elektrikli ankastre ocak, kullanışlı ergonomik tasarımı sayesinde ocak arayışı içinde olanların beklentilerini sonuna kadar karşılıyor. Peki dokunmatik kontrol mekanizmasına sahip ocağın diğer özellikleri neler?

Siemens Ankastre Ocak en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ya da evini yenileyecekler için Siemens, yüksek performans özelliklere sahip ankastre ocaklarıyla tüketicisinin karşısına çıkıyor. Gelişmiş teknolojiye sahip ankastre ocaklarda bulunan gaz emniyet sistemi sayesinde güvenli ortam oluşuyor.

Bosch Ankastre Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre bulaşık makinesi sahip olduğu uzaktan kontrol özelliği,tablet sayacı ve ekstra hijyen fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gelişmiş teknolojisiyle bulaşık makinesi kusursuz ve pratik bir temizlik ortaya koyuyor.Peki Home Connect özelliği nedir?

Silverline Ankastre fiyat Haberi

Silverline Ankastre fiyat

Silverline 20. yılında kullanıcısına özel bir hediye sunuyor... Şeflerin Düellosu yarışma programında yaptığı jüri üyeliği ile tanınan ünlü şef Yağız İzgül'ün moderatörlüğünde hazırlanan "Hikayesi Tadında Yemekler" , klasik bir yemek kitabından çok öte... Birebir uygulanabilir lezzetli tariflerin yanı sıra Yağız İzgül'ün mutfağa ve hayata dair yazdığı kısa hikayeler, kitabı sıradanlıktan çıkarıyor... Kırmızı etten, balığa, tavuktan, sebze yemeğine, ekmekten, makarnaya 50 özel tarifin yer aldığı kitapta önemli ipuçları ve tüyolar da yer alıyor... Mutfakta zaman geçirmekten hoşlanan Silverline kullanıcılarının keyifle okuyacağı ve içindeki tarifleri kolaylıkla deneyimleyeceği "Hikayesi Tadında Yemekler" kitabı , Ekim ayı sonuna kadar Silverline Ankastre'nin online satış mağazası www.silverlinemagaza.com üzerinden BO6212X01 fırın modelinden satın alan herkese hediye edilecek. 


Buharlı pişirme fonksiyonuna sahip fırın Silverline BO6212X01 Silverline Ankastre ailesinin en...