04 / 05 / 2024

simav belediyesi kadın sığınma evi projesi

simav belediyesi kadın sığınma evi projesi

Kütahya’nın Simav ilçesinde ihtiyaç hissedilen önemli bir proje daha belediye tarafından hayata geçiriliyor. 1 milyon 41 bin liraya mal olması planlanan kadın sığınma evinden özürlüler de yararlanabilecek...

İzmir'de ikinci kadın sığınma evi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ikinci kadın sığınma evini hizmete açıyor. Engellilerin erişimine uygun olarak inşa edilen binada 12 oda yer alıyor.

Türkiye'nin ilk Kadın Yaşam Evi Kadıköy'de açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kadın Yaşam Evi"nde, şiddete maruz bırakılan kadınlar, 12 yaşından büyük oğlu veya özel gereksinime ihtiyacı olan çocuğuyla kalabilecek.

İBB Kadın Dayanışma Evi açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Kadın Dayanışma Evi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında açıldı. İBB, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Şube Müdürlüğü ile Çocuk ve Aile Şube Müdürlüğü de kuracaklarının bilgisini paylaştı...

Yenimahalle Kadın Sığınma Evi'ne yeni bina tahsisi!

Hayırsever Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun 2014'te 5 yıl süre ile Yenimahalle Belediyesi’ne Kadın Sığınma Evi olarak tahsis ettiği bina, şiddet mağduru kadınlara umut olmayı sürdürüyor.

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Karamürsel Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesi ortaklığıyla ilçede yer alan Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı.

Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yıldız Konutları Kadın ve Çocuk Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde sona gelindi!

Şırnak Belediyesi Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, Bahçelievler Mahallesi'nde yapımı devam eden Şırnak Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin inşaatını inceledi.

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

Diyarbakır Kadın Yaşam Merkezi açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Eski Mardin Yolu üzerinde inşa edilen Kadın Yaşam Merkezi’ni açarak hizmete sundu.

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.

İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kentin İncesu ilçesinde hayata geçireceği Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

simav belediyesi kadın sığınma evi projesi Haberi

simav belediyesi kadın sığınma evi projesi


Kütahya’nın Simav ilçesinde ihtiyaç hissedilen önemli bir proje daha belediye tarafından hayata geçiriliyor. Simav Belediye Başkanı ve DP adayı Kasım Karahan, Zafer Kalkınma Ajansı'nın da (ZEKA) mali yönden desteklediği ve Simav için hayati önem taşıyan “Belediyeye Sığının” isimli proje kapsamında 32 odadan oluşan “Kadın Sığınma Evi” temelini önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir törenle vatandaşlarla birlikte atacaklarını bildirdi.


1 milyon 41 bin liraya mal olması planlanan kadın sığınma evinden özürlülerin de yararlanabileceğini ifade eden Başkan Karahan, ZEKA’nın bu önemli projeye 443 bin TL hibe desteği sağladığını ve kendilerine teşekkür ettiklerini...