01 / 05 / 2024

simav kız meslek lisesi yeni yurdu

simav kız meslek lisesi yeni yurdu

Birinci derece deprem kuşağında yer alan Kütahya'nın Simav ilçesinde gelir düzeyi düşük öğrencilerin faydalanması için 11 şiddetindeki depreme dayanıklı 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapılıyor....

Kızılay'dan müjde! 15 farklı branşta sağlık personeli alacak! İşte başvuru detayları...

Kızılay 15 farklı branştan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kızılay hangi meslek gruplarına iş imkanı sağlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Orhangazi Kız Meslek Lisesi'nin yıkımı başladı!

Bursa Orhangazi’de deprem kontrollerinin ardından yıkım kararı verilen 3 okuldan birisi olan Kız Meslek Lisesi binasının yıkımına başlandı. Yıkım işlemlerinin hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi kültür varlığı olarak tescillendi!

Zonguldak'ta yıkılarak yerine otopark yapılmak istenen tarihi Zonguldak Kız Meslek Lisesi için Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne tescil başvurusu yapıldı. İlgili kurum tarafından tarihi okulun tescillendiği duyuruldu...

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 24 derslikli kız meslek lisesi!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda da 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu inşa edecek.

Konya Sarayönü Kız Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sarayönü'nde inşa edilen kız meslek lisesi inşaatında incelemeler yaptı.

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin inşaatı tamam!

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak karara bağlanan 24 derslikli okulun yapımı tamamlandı. Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Lisesi'nin, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılından itibaren yeni okula taşınması protesto edildi.

Türk Kızılayı Somali'de meslek lisesi inşa etti!

Türk Kızılayından yapılan açıklamaya göre, aylar önce temeli atılan ve bölgedeki tüm zorluklara rağmen inşaatı tamamlanan endüstri meslek lisesi, eğitime hazır hale getirildi.

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Lisesi yıkılacak mı?

Yıkılmayı bekleyen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi kaderine terk edildi. Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.

Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde sona doğru!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, 8 Ocak’ta yapım ihalesi gerçekleştirilen 13 Nisan’da da temeli atılan 24 derslikli Bartın Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

simav kız meslek lisesi yeni yurdu Haberi

simav kız meslek lisesi yeni yurdu


Birinci derece deprem kuşağında yer alan Kütahya'nın Simav ilçesinde gelir düzeyi düşük öğrencilerin faydalanması için 11 şiddetindeki depreme dayanıklı 200 kişilik kız öğrenci yurdu yapılıyor. Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi bahçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından başlanan iki katlı yurt inşaatının temel beton atılımı için sade bir tören düzenlendi. 


Temel atma törenine katılan Simav Kaymakam Vekili Veysel Osmanoğlu yaklaşık 1 milyon 856 bin TL'ye mal olması beklenen 200 yataklı ve yemekli orta öğrenim öğrenci yurdunun 2014-2015 eğitim ve öğretim dönemine yetiştir ilmesinin planlandığını bildirdi. Kaymakam Osmanoğlu. 957 metrekarelik kapalı alan üzerine inşa edilen 200 kişilik oğıenci yurdundan ilçede öğrenim gören gelir düzeyi düşük kız öğrencilerinin yararlanacağrnı bildirdi.


Hürriyet...