06 / 05 / 2024

Simit Sarayından 11 yeni mağaza

Simit Sarayından 11 yeni mağaza

Dünya markası olma vizyonuyla yurt içi ve yurt dışında yeni mağazalar ile büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Mart ayı boyunca ikisi yurt dışında, dokuzu yurt içinde olmak üzere 11 yeni mağazasını lezzet tutkunlarıyla buluşturdu.

Ziraat Bankası'ndan 11.502 TL taksitle 1.5 milyon TL konut kredisi kampanyası!

Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlara bir müjde de Ziraat Bankası'ndan geldi. Buna göre, artan konut fiyatları ve kredi faiz oranları nedeni ile ev sahibi olmak birçok kişi için zor bir durum olurken, Ziraat Bankası yaptığı açıklama ile yüzleri güldürecek gibi gözüküyor.

Konut piyasası 2023'ü nasıl kapattı? 11 maddede 2023'ün kısa konut piyasası özeti... 

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından 11 maddede 2023'ün kısa konut piyasası özetini paylaştı. Peki konut satış rakamları, konut fiyatları 2023'te nasıl değişti? İşte 11 maddede 2023'ün kısa konut piyasası özeti... 

İstanbul Fikirtepe’de 11 bin bağımsız bölüm yükseliyor!

2010 yılında kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Fikirtepe’de çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut GYO tarafından 11 bin bağımsız bölüm  inşa edilecek.

Depremin ardından 25 bin ağır hasarlı bina mahkemelik oldu!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 11 ilde enkaz kaldırma ve tekrar ihya çalışmaları sürüyor. AFAD’ın son verilerine göre, bölgesinde aradan geçen sürede 135 bin binanın enkazı kaldırılırken, 25 bin ağır hasarlı binanın mahkemelik olduğu belirtildi.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

Simit Sarayı ne zaman halka arz olacak? Kaç lot verecek?

Simit Sarayı olarak da bilinen Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. halka arz ediliyor. Türkiye'nin en büyük pastane ve unlu mamuller zincirlerinden biri olan Simit Sarayı'nın halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) onaylandı.

Simit fiyatları durmak bilmiyor! Bir şehirde daha zam geldi

İzmir'de 20 Nisan'da ücreti 5 TL'den 7 TL'ye yükseltilen gevreğin (simit) satış fiyatı, 11 Ağustos’tan itibaren bir kez daha zamlanacak ve 10 TL olacak.

11 il için turuncu kodlu uyarı verildi! Çok acilen buraya bakın!

AFAD tarafından 11 il için sağanak ve gök gürültülü sağanak nedeniyle "turuncu kod"lu uyarı verildi.

Simite 2 yılda 7'nci zam! Simit fiyatları ekmek fiyatlarını solladı! İşte 21 Nisan 2022 il il simit fiyat listesi...

Son zamanlarda fahiş zamlarla karşı karşıya kalan tüketiciye kötü bir haberde simit fiyatlarından geldi. Peki simit fiyatları kaç lira? Simitte neden zam geliyor? İşte İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Konya, Karaman 21 Nisan 2022 fiyat listesi... 

Dolar/TL 11,93 seviyelerinde!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL, haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı ve ardından 11,93 seviyelerinde satışa sunuluyor.

Dolar/TL 11,20 seviyelerinde!

Dolar/TL, yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı ve ardından 11,20 seviyelerinde işlem görüyor.

TOKİ indirim kampanyasından 11 bin 768 kişi yararlandı!

TOKİ tarafından 21 Nisan'da başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası dün sona ermişti. Kampanyadan 11 bin 768 kişi yaralandı. 

Simit Sarayından 11 yeni mağaza Haberi

Simit Sarayından 11 yeni mağaza

Dünya markası olma vizyonuyla yurt içi ve yurt dışında yeni mağazalar ile büyümesini sürdüren Simit Sarayı, Mart ayı boyunca ikisi yurt dışında, dokuzu yurt içinde olmak üzere 11 yeni mağazasını lezzet tutkunlarıyla buluşturdu.


Şubat ayında Londra’da açtığı ilk mağazasının gördüğü yoğun ilgi üzerine, ikinci mağazasını 14 Mart’ta  Londra Bond Street’te hizmete sunan Simit Sarayı, Mart ayında Suudi Arabistan’da da büyümesini sürdürdü ve üçüncü mağazasını ülkenin en büyük alışveriş merkezlerinden Medine Al Noor Mall’da 05 Mart’ta açtı.


Türkiye genelinde de yeni mağaza açılışları ile lezzet tutkunlarıyla buluşmaya devam eden Simit Sarayı, Çanakkale’deki ilk mağazasını 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 100’üncü yıldönümünde hizmete sundu. 27 Mart’ta İstanbul Küçükköy ve 31 Mart’ta ise Üsküdar Simit Sarayı mağazaları hizmete girdi.


Mart ayı boyunca ayrıca Simit Sarayı’nın uygun...