01 / 07 / 2024

Sinan Kaçaner

Sinan Kaçaner

KDYapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Kaçaner, Serdar Duman tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Faik Bey Sokak'ta kuruldu.

Sinay Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Sinay Yapı Anonim Şirketi Beşikteş’ta 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Sinan Kaşıkcı ve Aydın Karlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında?

Akmerkez'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif bir şekilde görev alan Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Berra  Doğaner kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Berra  Doğaner kimdir? Kaç yaşında? Berra  Doğaner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Berra  Doğaner'in eğitim hayatı nasıldı?

Sinan Öncel: AVM'ler için ciro kirası en adil çözüm olacak!

''Ciro kirasından başka bir seçenek görünmüyor'' Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, ''Ciro kirası aynı zamanda tüm taraflar için en adil çözüm olarak görünüyor'' açıklamasında bulundu.

Sinan Akgün ile Mansur Yavaş'ın kavgası yüzünden CHP Kanal İstanbul'la uğraşamıyor!

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğan Duvar Kağıdı Ve Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Aydoğan tarafından kuruldu. 

Kaçkar Gayrimenkul İnşaat Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaçkar Gayrimenkul İnşaat Turizm Otelcilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Sinan Yılmaz imzasıyla kuruldu.

Kd Proje Geliştirme Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kd Proje Geliştirme Yapı İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sinan Kaçaner tarafından kuruldu.

KDYapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KDYapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Kaçaner, Serdar Duman tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Faik Bey Sokak'ta kuruldu.

1946 yılında Güzel Sanatlar Akademisi Maçka Silahhanesi'ne taşınacakmış!

Güzel Sanatlar Akademisi yani Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi 1946 yılında Maçka Silahhanesi'ne taşınacakmış. Maçka Silahhanesi restore edildikten sonra taşınma işlemi başlayacakmış. Eski İtalyan sefaret binası da konservatuvar binası olacakmış.

Sinan Akçıl Etiler-Ulus bölgesinde kiralık daire bakıyor!

1 yıl önce 5 bin dolara villa tutan Sinan Akçıl, dövizdeki artış nedeniyle başka yer arıyor. Popçu, sevgilisi Ebru Şallı’nın yakınlarında ev bakıyor. Kur farkı yüzünden popçunun cebinden her ay 2 bin 350 lira fazladan çıkıyor...

Sinan Türkkan: İmar değişikliğiyle kaçak güçlendirme artacak!

Artyol Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan, imarında değişiklik yapılan binaların vatandaşı ‘kaçak güçlendirme’ yapmaya teşvik ettiğini söyledi

Büyükçekmece Gölü kenarındaki kaçak tesisler yıkıldı

Büyükçekmece Gölü üzerindeki Mimar Sinan Köprüsü'nün etrafında bulunan kaçak tesisler, sel tehlikesi nedeniyle yıkıldı

Sinan Kaçaner Haberi

Sinan Kaçaner

KDYapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Kaçaner, Serdar Duman tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


KDYapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)  İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...