18 / 05 / 2024

Sinan Sadak konut hediyesi

Sinan Sadak konut hediyesi

Batman Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Dünya İşitme Engelliler güreş şampiyonasında Dünya şampiyonu olan Sinan Sadak’a konut jesti yaptı. Aksoy, şampiyona Cizre’den aldığı satın aldığı konutu hediye etti.

Türkiye'deki 5 milyon konut için güçlendirme çağrısı! Riskli binaların 600 bini İstanbul'da!

DEGÜDER Başkanı Sinan Türkkan, ülke genelindeki riskli konut stoğuna değinerek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri nerede? Mimar Sinan Evleri fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Mimar Sinan Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO'nun en yeni projesi Mimar Sinan Evleri ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı!

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı yaptı. İşte Sinan Türkkan'ın konuyla ilgili açıklamaları...

Emlak Konut GYO bağımsız üye adaylarını seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihinde yapılacak olağan genel kurul toplantısında; Muhterem İnce; Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in, yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Yönetim Kurulu tarafından karar verildi. 

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 22 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenen toplantısında, Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Aday Gösterme Komitesi Kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından karar verildi.

Sinan Aksu kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Sinan Aksu kimdir. Sinan Aksu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Emlak Konut yönetim kurulu bağımsız üye adayları seçiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever sunulacak...

Dünya şampiyonu Sinan Sadak’a konut jesti!

Batman Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, Dünya İşitme Engelliler güreş şampiyonasında Dünya şampiyonu olan Sinan Sadak’a konut jesti yaptı. Aksoy, şampiyona Cizre’den aldığı satın aldığı konutu hediye etti.

Sinan Aksu, Emlak Konut bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üyesi hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut'un Anadolu'daki projeleri hızla gelişiyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Yardımcısı Sinan Ayoğlu, Anadolu'daki birçok şehirde gayrimenkul projelerinin hızlı bir gelişim içerisine girdiğini söyledi...

TOKİ Kayseri 152 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli Melikgazi İlçesi Mimar Sinan Mahallesi 152 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Sinan Sadak konut hediyesi Haberi

Sinan Sadak konut hediyesi

Batman Belediyesi, Dünya İşitme Engelliler Güreş şampiyonasında 3’üncü kez şampiyon olan Sinan Sadak’a anlamlı bir ödül verdi. 

Batman Çağdaş Gazetesi'nde yer alan habere göre, Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, şampiyon olan Sinan Sadak’a Cizre’den  satın aldığı konutu hediye etti. 

Daha önce Adana Büyükşehir Belediyesi formasıyla şampiyon olan Sadak, ikinci Dünya şampiyonluğu ise Batman Petrolspor’da yaşamıştı. Bu yıl da İşitme Engelliler Dünya Şampiyonasına Batman Belediyespor kulübü formasıyla katılan Milli güreşçi Sinan Sadak, 3’üncü kez altın madalya aldı. 

Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, milli güreşçi Sadak’ın başarısıyla gurur duyduklarını belirterek şu açıklamalarda bulundu: “Milli Güreşçimiz Sinan Sadak’a, sürpriz ödül olarak Cizre’den TOKİ’den aldığımız konutu armağan ettik. Dünya şampiyonumuzu...