02 / 05 / 2024

Sinan Sökmen

Sinan Sökmen

İstanbul Tur Organizasyon Stüdyo Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Temel, Sinan Sökmen Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Sarıyer, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen ne iş yapmaktadır?

Yapı Kredi Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

BMD Başkanı Sinan Öncel: ‘Organize perakende için zor bir süreç başladı’

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, üyeleri arasında gerçekleştirilen temmuz ayı anketinin sonuçlarına dayanarak birtakım açıklamalarda bulundu. Öncel, organize perakende için zor bir sürecin başladığını ifade etti.

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Taş ve Günseli Bengül Sökmen ortaklığında kuruldu.

Pimenta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kozyatağı Şubesi açıldı!

Pimenta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kozyatağı Şubesi Ataşehir'de Selim Sökmen tarafından açıldı.

Sinan Genim: Süleymaniye Camii ve çevresindeki yerleşim alanına mimari düzenleme şart!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Sinan Genim, bugünkü yazısında Süleymaniye ve çevresi için mimari düzenlemelerin yapılmasına ilişkin önerilerini kaleme aldı.

Cevgun Ökmen, Kızılbük GYO Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı oldu!

Kızılbük GYO Yönetim Kurulu, Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nün görevlerini yürütmek üzere Cevgun Ökmen'in Yatırımcı İlişkileri Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak göreve atanmasına karar verdi.

Saldıray Sökmen kimdir?

Atakule GYO Genel Müdürlüğü görevine atanan Saldıray Sökmen kimdir? Saldıray Gökmen daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Saldıray Sökmen'in biyografisi...

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Sülü tarafından kuruldu.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Levsan Levha Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levsan Levha Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Denizhan Sökmen ve Samet Odabaşı ortaklığında kuruldu.

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Pafta Desing Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pafta Desing Mimarlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Sönmez tarafından kuruldu.

Sinan Sökmen Haberi

Sinan Sökmen

İstanbul Tur Organizasyon Stüdyo Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi, Cengiz Temel, Sinan Sökmen Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de kuruldu. 


İstanbul Tur Organizasyon Stüdyo Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Şirketin başlıca amaç ve konusu esaslı olarak aşağıda belirtilmiştir: 1. Yurt içinde ve yurt dışında, yerli ve yabancı turistlerin her çeşit ulaşım araçları ile gidiş,geliş ve her çeşit konaklama ve yerleşme, gezi ve eğlence, rehberlik ve sair turistik ihtiyaçlarının karşılanması gibi turizm sektörünün gerektirebileceği her türlü hizmet ve faaliyetleri düzenlemek ve organize etmek, 2. Yurt içinde ve yurt dışında seyahatler düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube temsilciliklerini açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek,...