10 / 05 / 2024

sinanpaşa tesis temeli

sinanpaşa tesis temeli

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sinanpaşa'da tesis edilen toplam 15 tesisten 11 adet tesisin açılışını gerçekleştirdi. Ayrıca 4 adet tesisin de temeli atıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa başvuruları 11 Aralık'ta başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Sinanpaşa projesinde yer alan konutlar için başvurular 11 Aralık'ta başlıyor. İşte söz konusu proje ile ilgili detaylar....

Adana Büyükşehir kentsel dönüşümde gaza bastı: 14 yıllık bekleyiş çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sinanpaşa Mahallesi’ndeki dönüşüm ile ilgili bilgi verdi ve yeni planlarını açıkladı. Peki Adana'daki dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Deprem bilimci Naci Görür'den son dakika uyarısı: Bu binalar depremde zor ayakta durur!

Bilim Akademisi Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Malatya'da bir yapı için açılan temeli işaret etti ve dikkat edilmesi gerekenleri "Bu binalar zor ayakta durur" diyerek sıraladı. İşte detaylar...

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa projesi belli oldu! Ayda 2.280 TL taksitle!

TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sinanpaşa sosyal konut pro

Adana Sinanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen Sinanpaşa Mahallesi kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde yıkım çalışması başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinapaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk etap yıkımları başladı. 

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da arazi kavgası: 6 yaralı!

Afyonkarahisar Sinanpaşa'da aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında yaşanan silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Afyonkarahisar'da 21.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

Sinanpaşa İcra Dairesi, Akpınar mahallesi Piren mevkiinde bulunan 2 fabrika binasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 21 milyon 261 bin 360 TL olarak belirlendi. 

Gaziosmanpaşa’da toprak kayması nedeniyle bir bina tahliye edildi!

Gaziosmanpaşa’da temeli yeni atılan bir inşaatta yaşanan toprak kayması sebebiyle bir bina tahliye edildi...

Barbaros Hayrettin Paşa Camisinin temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Levent'te yapılan caminin ismi Barbaros Hayrettin Paşa Camii olacağını açıkladı...

Menemenspor'a tesis şoku!

TFF 1'inci Lig'de bu sezon tarihinde ilk defa mücadele ederek Play-Off hattını zorlayan Ekol Göz Menemenspor'da tesis şoku yaşandı.

İhlas Vakfı'nın Afyonkarahisar'daki yurdunun temeli atıldı!

İhlas Vakfı Afyonkarahisar Bölge Temsilciliği tarafından Sinanpaşa ilçesine yapılması planlanan öğrenci yurdunun temeli atıldı.

sinanpaşa tesis temeli Haberi

sinanpaşa tesis temeli

ORMAN ve Su İşleri Bakam Veysel Eroğlu, Sinanpaşa'da tesis açılışı ve temel atma merasimine katıldı. Programda konuşan Sinanpaşa Belediye Başkanı Murat Karakoyun. "Türkiye'nin ve Sinanpaşa ilçemizin gururu Kuruçay Barajını Bir günde bin gölet projesi başlangıcı ile başlatılan Bakanımız Veysel Eroğlu, Sinanpaşa ilçemize modern hastane, diyaliz merkezi, 112 Acil Servisi ile beraber bir modern hastane kazandırdığı kendisine teşekkür ediyorum. Şimdi yaklaşık bir yıldır Akyar Barajı tamamlanmak üzere olup, ilçemize arıtma tesisi ile çalışmamız olacak" dedi. 


İlimize hayırlı olsun 

Daha sonra söz alan Vali Hakan Yusuf Güner, "Bugün ülkemize çok büyük hizmetler yapan hatta Kıbrıs'ta ki kardeşlerimize su götüren memleketimizin yetiştirdiği değerli devlet adamı Bakanımız Veysel Eroğlu sizlerle birlikte kendisine hoşgeldiniz diyorum. Bugün dünyada stratejik bir unsur olan su dünyanın ve ülkemizin en...