03 / 05 / 2024

Sincan kentsel planlama

Sincan kentsel planlama

Ankara Sincan'da kentsel planlama görüşmeleri başladı. Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeleri başladı. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazma Mekansal Planlama Ve Kentsel Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Sağlam ve Tayfun Akın Arığ ortaklığında kuruldu.

Yeni kentsel dönüşüm yasasıyla konutlara bedelsiz el konulacak mı? İstanbul Planlama Ajansı tek tek açıkladı!

İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı'nın “Kent Gündemine Bakış” serisi kapsamında “Kentsel Dönüşüm Yasa Değişikliği: Dönüşüm Kimin İçin?” raporuna, yeni düzenleme ile ilgili detaylara yer verildi. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası kimin için hazırlandı? İşte yasa ile ilgili detaylar...

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Ankara Sincan halkından kentsel dönüşüme tepki!

Ankara Sincan'da Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin askıya çıkarılmasına mahalle sakinleri tepki verdi.

Çin'de kentsel dönüşüme düzenleme!

Çin’de yayımlanan yeni kentsel planlama yönergesinde, kentsel tahribatın önüne geçilmesi için eski tarihi binaların yıkımının yapılması, yaşlı ağaçların kesilmesi, eski yer isimlerinin rastgele değiştirilmesi ve nehir yataklarında değişiklik yapılmasına yasak getirildi.

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türker Kentsel Planlama Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahar Tüker tarafından kuruldu.

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehircilik Ve Kentsel Planlama Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saruhan Kentsel Dönüşüm Planlama Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Saruhan tarafından kuruldu.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kentsel dönüşüm ihalesi 25 Aralık'ta!

Ankara Sincan Saraycık Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Alanı Genel Altyapı Yapım İkmal İnşaatı İşi ihalesini 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Ekrem İmamoğlu: Çevre, imar ve deprem sorununu çözeceğim!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’la ilgili 5 büyük hedefini açıkladı. İmamoğlu, 5 büyük hedefinden birinin doğru kentsel planlama ile çevre imar deprem sorunu çözmek olduğunu söyledi.

Sincan'da kentsel dönüşüm için acele kamulaştırma yapılacak!

Ankara'da Sincan İlçesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı alındı..

Sincan kentsel planlama Haberi

Sincan kentsel planlama

Sincan'da kentsel yenileme için hak sahipleri ile görüşmeleri başladı. Saraycık ile Ulubatlı Hasan Mahallelerindeki kentsel yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. İmar projeleri tamamlanan çalışmalarda vatandaş görüşmeleri de yapılıyor. Hak sahipleri ile tek tek masaya oturan yetkililerin görüşmeleri kısa sürede tamamlaması bekleniyor. Yaklaşık 5 bin kişi ile görüşecek olan Belediye, görüşmelerin ardından yenilemeyi başlatacak. 


Kentsel Yenileme görüşmeleri başladı. Saraycık ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde 3 yıldır devam eden çalışmaların sonuna gelindi. TOKİ VE Sincan Belediyesi, projeleri tamamlandı, vatandaşla masaya oturmaya başladı. Görüşmeler için ilk etapta yer alan hak sahiplerine davet mektupları da gönderildi. Ulubatlı Hasan Mahallesinde 529, Saraycık Mahallesinden ise 500 hak sahibi ile masaya oturan Belediye, ilk grupta 1029 hak sahibi ile görüşecek. 9 etapta tamamlanacak görüşmelerde toplamda 4800 hak sahibi ile...