05 / 05 / 2024

sincan sanayi merkezi

sincan sanayi merkezi

Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ilçenin gelecek 10 yıl içinde Ankara'nın sanayi, istihdam ve kültür merkezi olacağını belirterek, "El birliğinden güç doğar, bereket doğar. Hep birlikte Sincan'ı çok güzel yarınlara taşıyacağız" dedi.

Avrupakent GYO, Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi'ndeki 17 adet iş yerini 244 milyon TL'ye alıyor!

Avrupakent GYO, Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi'ndeki 17 adet iş yerini yüzde 15 iskontolu şekilde 244 milyon TL'ye satın alıyor. İşte detaylar...

Artaş Ticaret Merkezi projesindeki 301 adet dükkan satışa çıktı! Yeni proje...

Artaş İnşaat imzasıyla inşa edilen Artaş Ticaret ve Sanayi Merkezi satışa çıktı. Peki, Artaş Ticaret Merkezi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi nakli yapıldı!

Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lıghtstone Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Net İnşaat Danışmanlık'tan Model Sanayi Merkezi Kapaklı Merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik, Model Sanayi Merkezi Kapaklı projesini hayata geçiriyor.

Kapaklı'daki Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor!

Net İnşaat tarafından dev bir sanayi sitesine imza atılıyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Çerkezköy OSB ve Kapaklı OSB'ye komşu, hız kesmeden gelişen Kapaklı'da inşa edilen Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor.

Tekirdağ Model Sanayi Merkezi inşaatı 2021 sonunda tamamlanacak!

Nadir Metal Rafineri ve NET İnşaat ortaklığında kurulan Inno Gayrimenkul tarafından inşa edilen Model Sanayi Merkezi Kalpaklı’da çalışmalar hız kesmiyor. NET İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yaman, "Projeyi 2021 sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. İlk blok tamamlanmak üzere" dedi.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi kuruldu! 

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından kuruldu.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 1 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi açıldı!

İstanbul Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Arge Merkezi 2 Şubesi Esenler'de 16 milyon TL sermaye bedeli ile Macit Tanyol tarafından açıldı.

Esenyurt'taki Modern Sanayi Merkezi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Alzamil - Etiman - Haliç SanayiKooperatifi işbirliği ile inşa edilen ve inşaatının yüzde 80’i tamamlanan proje; ticaretin modern geleceği olmayı hedefliyor. 

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

sincan sanayi merkezi Haberi

sincan sanayi merkezi

Sincan'a yeni sanayi bölgesinin kurulması için bir milyon metrekarelik arazinin tapularının alındığını belirten Tuna, "Şu anki mevcut sanayimizde yanıcı ve yakıcı maddeler iç içe. Ekmek kapısının yok olmaması için daha modern ve güvenli bir sanayi için çalışmalarımıza başladık" dedi. 


Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ilçenin gelecek 10 yıl içinde Ankara'nın sanayi, istihdam ve kültür merkezi olacağını belirterek, "El birliğinden güç doğar, bereket doğar. Hep birlikte Sincan'ı çok güzel yarınlara taşıyacağız" dedi. 


Tuna, katıldığı radyo programında çalışmaları anlatan Tuna, tapudaki işlemler bittikten sonra TOKİ'nin kısa sürede ihaleleri tamamlayarak inşaata başlayacağını belirterek, Saraycık Mahallesinde yenilemenin detaylarını anlattı. Tuna, Saraycıkta 20 bin konutta 80 bin kişiye yaşam alanı oluşacağını ifade etti. Saraycık'taki yıkımın başladığına vurgu yapan Tuna, tapu işlemlerinin tamamlanmasına müteakip başlayacak inşaatların normal...