07 / 07 / 2024

sincan yeni okullar

sincan yeni okullar

Başbakan Binali Yıldırım'ın Sincan'daki NATO benzinliğinin yıkılarak yerine okul yapılması talimatı yerine getiriliyor. İlçede 1087 ek yeni derslik yapılmasına karar verildi.

TOKİ Ankara Sincan projesi resmen başlıyor! 994 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan'da hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verilen projede 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan yer alıyor. 

Öniz Center projesi resmen başlıyor! Başkente 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group'un başkent Ankara'da inşa edeceği yeni projesi Öniz Center resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek olan projede toplamda 520 yeni konut yer alacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

Bordo 145 Yapı başkent Ankara'daki yeni projesi için kolları sıvadı. Ankara Sincan'da yükselecek olan ve 507 konutun yer alacağı proje 826 milyon 402 bin 314 TL'ye mal olacak.

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group, başkent Ankara'daki yeni projesi için start verdi. Sincan'da hayata geçirilecek olan projede 520 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

MEB'e bağlı okulların pansiyon ücretleri yeni yılda 7.900 ile 37 bin 60 TL arasında olacak! SON DAKİKA!    

2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nden alınan bilgilere göre, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarının pansiyon ücretleri yeni senede 27 bin 900 TL'dne başlayıp, 36 bin 600 TL'ye kadar yükselecek. İşte detaylar...

2024'te okullar ne zaman kapanacak? İşte MEB'in açıkladığı takvim

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yaz tatilinin ardından yeni eğitim öğretim yılını 11 Eylül'de başlatmayı planlıyor. Bu öncesinde, okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9. sınıf öğrencileri için okula uyum programı düzenlendi ve ilk ders zili bu program çerçevesinde çaldı. Peki, 2024'te okullar ne zaman kapan

Okullar açılırken anne babalara müjde geldi! Başvuran kazançlı çıkacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos!

Okulların açılmasına sayılı günler kala birçok banka peş peşe okul ve kırtasiye harcamaları konusunda kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Garanti BBWA da yeni bir kampanya hazırlayarak eğitim harcamalarında peşin fiyatına +2 taksit imkânı sunacağını duyurdu.

ONYX Ankara için düğmeye basıldı! Sincan'a 353 konut ve 85 dükkanlık yeni proje geliyor!

ONYX Ankara projesi için düğmeye basıldı. Sincan'da yükselecek olan projede 353 yeni konut yer alacak. İşte ONYX Ankara projesi ile ilgili detaylar...

Özel okullara ne kadar zam yapılacak? Beklenen artış olmazsa özel okullar kapıya kilit mi vuracak?

Yeni yılda özel okullara ne kadar zam yapılacağı büyük merak konusu. Çok sayıda öğrencinin özel okullarda eğitim gördüğü biliniyor. Peki beklenen artış olmazsa özel okullar kapıya kilit mi vuracak? İşte ayrıntılar…

Zam oranı Ocak'ta açıklanacak ancak özel okulların yüzde 150'yi bulan zam talepleri velileri isyan ettirdi!

Özel okullarda Ocak ayında belirlenecek yeni dönem zam oranı öncesinde bir çok okulda velilere erken kayıt adı altında yüksek zam oranlarının dayatılması tartışma konusu oldu. Türkiye Özel Okullar Derneği ise bir çok okulun kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

sincan yeni okullar Haberi

sincan yeni okullar

Başbakan Binali Yıldırım'ın Sincan'daki NATO benzinliğinin yıkılarak yerine okul yapılması talimatı yerine getiriliyor. İlçede 1087 ek yeni derslik yapılmasına karar verildi. Dersliklerin çoğu benzinliğin yerine yapılacak Başbakan Binali Yıldırım'ın Sincan ziyaretinde, Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna'ya verdiği, NATO benzinliğinin yıkılarak yerine okul yapılması talimatı yerine getiriliyor. Konuyu görüşmek üzere bir araya gelen Ankara Valisi Ercan Topaca ve Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, ilçeye yapılacak eğitim yatırımlarını konuştu. Topaca'nın başkanlık ettiği toplantıda Sincan'ın okul ihtiyaçları masaya yatırıldı. Görüşmelerin ardından Sincan'a temel eğitimde 975, ortaöğretimde 112 olmak üzere toplam 1087 ek yeni derslik yapılmasına karar verildi. Sincan Kültür Evi'ndeki toplantıda yapılan sunumda Sincan'ın sınırlarında bulunan ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki okulların mevcut öğrenci ve derslik sayıları hakkında bilgiler verildi. Öncelikli...