29 / 04 / 2024

Okullar açılırken anne babalara müjde geldi! Başvuran kazançlı çıkacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos!

Okullar açılırken anne babalara müjde geldi! Başvuran kazançlı çıkacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos!

Okulların açılmasına sayılı günler kala birçok banka peş peşe okul ve kırtasiye harcamaları konusunda kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda, Garanti BBWA da yeni bir kampanya hazırlayarak eğitim harcamalarında peşin fiyatına +2 taksit imkânı sunacağını duyurdu.



11 Eylül’e başlayacak yeni eğitim ve öğretim dönemi öncesinde kırtasiye harcamaları da hız kazandı. Öğrenciler ve veliler, okul için ihtiyaç duyulan harcamalarını sıklaştırdı. Bu nedenle birçok banka da bu kapsamda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin eğitim ve kırtasiye konusunda yapacakları harcamalardan kazançlı çıkmasını sağlıyor. Son olarak, bu alanda yeni bir kampanya düzenleyen banka Garanti BBWA oldu. Garanti BBWA, düzenlediği kampanyayla eğitim ve kırtasiye harcamalarına ücretsiz +2 taksit vereceğini açıkladı. Kampanyanın 31 Ağustos’ta sona ereceğini paylaşan Garanti BBWA, müşterilerin elini çabuk tutması gerektiğini vurguladı.

 Okullar açılırken anne babalara müjde geldi! Başvuran kazançlı çıkacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos!

KAMPANYA DETAYLARI

  • Ekstre kesim tarihinde gerçekleştirilen harcamaların kampanyaya dahil olmayacağı belirtildi.

  • Eğitim ve kırtasiye harcamaları konusunda düzenlenen kampanyaya Garanti Bonus, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç, Money Bonus, Miles&Smiles Garanti BBVA kredi kartları, American Express, Shop&Fly ve ayrıca, Metal The Platınum Card’ının dahil olacağı ifade edildi.

  • Flexi kartlarda kampanya katılım ücretinin olmadığı vurgulandı.

  • 31 Ağustos’ta sona erecek kampanyaya Bonus sanal kartlar, internetten yapılan harcamalar, MoTo (Mail order, Telephone order), temassız işlemlerin dahil olacağı bildirildi.

  • Harcamalar, Garanti BBVA POS cihazı, Sanal POS veya başka banka POS cihazlarında gerçekleştirilebileceği duyuruldu.

 Okullar açılırken anne babalara müjde geldi! Başvuran kazançlı çıkacak! Son başvuru tarihi 31 Ağustos!

  • Kampanyaya yalnızca eğitim kurumlarında gerçekleştirilen eğitim ödemelerinin dahil olduğu ve bunun yanı sıra, kırtasiye harcamaları ve kitapçı harcamalarının kampanya kapsamında yer almadığı öğrenildi.

  • Garanti BBVA kampanyayı istediğinde durdurma ve/veya kampanya şartlarında değişikliğe gitme yetkisine sahip olduğu aktarıldı

  • Kampanyaya katılım konusunda gönderilen kısa mesaj Türk Telekom aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1 lira, Turkcell aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 1,99 lira, Vodafone aboneleri için KDV ve ÖİV dahil 0,88 lira şeklinde tarifelendirileceği ve aynı zamanda, Geri Dönüş SMS’lerinin Garanti BBVA tarafından karşılanacağı aktarıldı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Milyonlarca emekliye son dakika ek zam müjdesi! Düşük maaş alan emekliler hemen baksın!

O banka bir kereliğe mahsus adınıza tam 1.500 TL yatıracak! Son başvuru tarihi belli oldu! Acele edin!

A101’de karton kapak defter 7,90 TL’ye, beslenmeli ilkokul çantası 199 TL’ye, düdüklü tencere seti 799 TL’ye düştü!


Geri Dön