05 / 05 / 2024

sındırgı toki son başvuru tarihi

sındırgı toki son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesinde toplam 100 adet konut bulunuyor. Proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Balıkesir Sındırgı TOKİ başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesindeki konutlar için başvurular yarın sona eriyor.

Konut fiyat balonu söndü mü?

Yeniçağ gazetesi yazarı Esfender Korkmaz bugünkü yazısında son dönemlerde sık sık gündeme gelen konut balonunu kaleme aldı. Peki konut fiyat balonu söndü mü? İşte Esfender Korkmaz'ın o yazısı...

Konut balonu gerçekten söndü mü? Vatandaş buna ne dedi?

KONUTDER’in açıkladığı 2023 son çeyrek beklenti anketine göre konut satışlarında ve üretimde düşüş sürüyor. Piyasadaki bu durgunluk konut fiyatlarına henüz yansımazken ekonomist Atilla Yeşilada, konutta balonun söndüğü müjdesini verdi. Peki fiyatlar gerçekten düştü mü?  

Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor!

Konut Fiyat Endeksi, yüzde 82,8 artış gösterdi. İktisatçı akademisyen, Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi, TCMB eski Başekonomisti Hakan Kara resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Para politikasındaki normalleşme konut fiyat balonunu söndürüyor" ifadelerini kullandı.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Emtia piyasasında sert düşüşler hakim: Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Emtia piyasasındaki son durum sıklıkla araştırılıyor. Peki emtia piyasasında geçtiğimiz hafta neler oldu? Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Buğday alım fiyatı bu sene ne kadar olacak? Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Borsalar bir bir açıkladı! 

Çiftçilerin en önemli ürünlerinden olan buğdayın alım fiyatı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.  Peki buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? İşte 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Az önce deprem mi oldu? Deprem mi oldu? 7 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Bu ve “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” soruları araştırılıyor. İşte 7 Mayıs 2023 yaşanan son deprem listesi!

Az önce deprem mi oldu? Deprem mi oldu? 5 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Bu ve “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” soruları araştırılıyor. İşte 5 Mayıs 2023 yaşanan son deprem listesi!

Tarım emtiaları sert dalgalandı! Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Hangi borsada bugün kaç lira oldu? 

Çiftçiler, son günlerde sık sık yurt içi piyasalardaki buğday, arpa ve mısır fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? 

Çiftçiler hemen bakın! Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son dakika Nisan şoku! Hangi borsada fiyatlar kaç lira? 

Çiftçiler, merakla borsa borsa buğday, arpa, mısır fiyatlarındaki son durumu araştırıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün hangi borsada fiyatlar kaç lira? İşte 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Fındıkta yokluk senaryosu fiyatı yükseltti! Üreticiye 28 Şubat uyarısı

Fındık fiyatları yükseliş trendini sürdürüyor. Son olarak 53 liraya yükselen fındıkta kuraklık etkisi ve ilerde oluşabilecek zirai don etkisi riski artırıyor.

sındırgı toki son başvuru tarihi Haberi

sındırgı toki son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesinde toplam 100 adet daire yer alıyor. Proje için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Başvuru döneminin 11 Temmuz 2018 itibariyle sona erdiği TOKİ Balıkesir projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen projede en düşük konut bedeli 182 bin 560 TL, en yüksek konut bedeli ise 201 bin 606 TL olarak belirlendi.

Peşinat tutarlarının 18 bin 256 TL ile 40 bin 321 TL arasında değiştiği projede 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade imkanı sunuluyor.

TOKİ Balıkesir Sındırgı projesi için ödenecek aylık taksit tutarları 811,38 TL ile 1.512 TL arasında farklılık...