05 / 05 / 2024

Sinem Kobal annesine ev aldı

Sinem Kobal annesine ev aldı

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Sinem Kobal, bu süreçte kendisine hep destek olan annesi Nuray Kobal'a müthiş bir jest yaptı. Sinem Kobal annesine ev aldı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm vatandaşın lehine olacak! Bu mahallelere müjde geldi: Akıllı dönüşüm başlıyor!

CHP'nin adayı, İBB iştiraki Şehir Hatları A.Ş'nin Genel Müdürü Sinem Dedetaş, Üsküdar Belediye Başkanı oldu. Dedetaş, ilçedeki planlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını tek tek anlattı. İşte o açıklamalar..

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msgo Emlak İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Halime Sinem Gökçek ve Durmuş Mert Serkan ortaklığında kuruldu.

İkd İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İkd İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL Pamir Mustafa Demiröz, K. İsmail Davut Demiröz ve Sinem Şöhret Demiröz Teker ortaklığında kuruldu.

Yılbaşı hediyenizi hala seçmediniz mi? Madame Coco’da yüzlerce ürün %50+%20 indirimlerle! 23 Aralık Fiyat Listesi

Mağaza mağaza gezmeyin, Madame Coco’nun n “Muhteşem Yılbaşı” kampanyası hem şık hem de indirimli ürün araştıranları sevindirecek. Annesine, eşine, kız arkadaşına hediye almak isteyenler, işte Madame Coco 23 Aralık Fiyat Listesi

Mcg Sar Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mcg Sar Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gökalp Yıldız ve Sinem Hürmüzlü ortaklığında kuruldu.

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinem Savaşçı tarafından kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Geçmiş aylara kira ait kira bedeli nasıl tespit edilir? 

Kira sözleşmeleri, kira artışları, tahliye davaları son senelerde sık sık gündem konusu oluyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Sinem Rumeli Sönmez, bugünkü köşesinde geçmiş aylara ilişkin kira bedelinin tespit edilmesini kaleme aldı. İşte ayrıntılar...

Pırlanta yüzüklerde net yüzde 60 indirim! 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Eşine, sevgilisine, nişanlısına, annesine ya da herhangi bir sevdiğine hediye almak isteyenlerin ilk tercihi olan pırlantalarda yüzde 60'ye varan indirim başladı. Peki, pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yeşilçam emektarı tarihi köşkün restorasyon işlemleri başladı!

Yeşilköy'de konumlanan tarihi Arnavut Hayreddin Bey Köşkü, yakın dönemde onaylanan restorasyon projesiyle gündeme geldi. restorasyon çalışmalarını üstlenen Sinem Necipoğlu Mimarlık Kurucusu Sinem Necipoğlu, konu ile ilgili konuştu.

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Neptün Group Turizm Anonim Şirketi Pendik'te Sinem Şahin tarafından kuruldu.

A101'de iPhone 12 satışta! Anneler Günü için en uygun hediye! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

A101, iPhone 12'yi yeniden satışa sundu! Anneler Günü'nde yapılan bu indirimli satış, annesine henüz hediye almayanlar için bir kurtarıcı oldu! Peki, A101'de iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Electrolux 800 serisi şarjlı dik süpürgeler ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü'nde annesine en güzel hediyeyi almak isteyeneler değişik hediye alternatiflerini araştırıyorlar. Bu kapsamda şarjlı dik süpürgeler dikkat çekiyor. Peki, Electrolux 800 serisi şarjlı dik süpürge fiyatları ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi..

Xiaomi Smart Air Fryer fiyatları ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Bu Anneler Gününde annesine en güzel en değişik hediyeyi almak isteyenlere güzel bir alternatif olan Xiaomi Smart Air Fryer daha az yağ ve kalori ile daha sağlıklı yemekler yapmanızı sağlıyor. Peki, Xiaomi Smart Air Fryer fiyatları ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sinem Kobal annesine ev aldı Haberi

Sinem Kobal annesine ev aldı


Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Sinem Kobal, bu süreçte kendisine hep destek olan annesi Nuray Kobal'a müthiş bir jest yaptı.


Nişanlısı Arda Turan'dan ayrıldıktan sonra kendisini işlerine veren Kobal, annesine ev aldı.


Hem dizide oynayan, hem de bir markanın reklam yüzü olan oyuncu, buradan kazandığı peşin parayı eve yatırdı.


Ataşehir'de Ülker Sports Arena'nın çaprazındaki lüks bir siteden 3+1 daire alan oyuncu, 750 bin lira ödeme...