07 / 05 / 2024

singapur dışişleri ve adalet bakanı kasiviswanathan shanmugam

singapur dışişleri ve adalet bakanı kasiviswanathan shanmugam

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Singapur Dışişleri ve Adalet Bakanı Kasiviswanathan Shanmugam’ı, makamında kabul etti. İki ülke bakanlarının huzurunda ST Invest ve Emlak Pazarlama şirketleri arasında protokol imzalandı...

Bağkur için emeklilik şartları belli oldu: 7200 gün düzenlemesinde yaş ve gün tablosu…

Milyonlarca kişinin beklediği Bağ-kur 7200 gün düzenlemesi, yaş ve prim günüyle ilgili açıklama geldi. SGK uzmanı Özgür Erdursun, Bağ-Kur’lular için güncellenen tarih, yaş ve gün sayısını paylaştı.

Murat Karayalçın: Türkiye’deki her 100 konuttan 60-70'i hatalı!

Eski Dışişleri ve Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın yaptığı açıklamada ülkemizde her 100 konuttan 60-70 tanesinin hatalı, kurallara aykırı olduğunu söyledi.

AK Parti'nin seçim beyannamesi tamam: Öncelik 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği!

AK Parti'nin 30 Ocak tarihinde Ankara'da duyuracağı seçim beyannamesi, 81 ilde kentsel dönüşüm ve dirençli şehir seferberliği ön plana alınarak tamamlandı. İşte beyannamede yer alanlar...

3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanları kapsamında 3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılacağı belirtildi. İşte o ihale ilanları...

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

İçişleri Bakanlığı ve AFAD harekete geçti! Orta hasarlı binalar için yeni düzenleme geliyor!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) özellikle orta hasarlı yapılar için önemli bir genelge yayınlandı. Yayımlanan genelge, orta hasarlı binaları ağır hasarlı olarak kabul etme ve ilgili yasal düzenlemeleri içeriyor.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Kıbrıs’ta yabancılara mülk satışı Dışişleri ve MİT’in takibinde!

Hem Dışişleri Bakanlığı hem de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) aralarında İngiliz, İsrail ve İran vatandaşlarının da olduğu yabancıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) mülk edinmelerini takibe aldığı öğrenildi.

Yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? Kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Evini dönüştürecek binlerce kişi yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili detaylaro merak ediyor. Peki yeni kentsel dönüşüm yasası neleri değiştiriyor ve neleri kapsıyor? İşte kentsel dönüşüm yasası 12 maddede tüm detaylarıyla!

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 7 Kasım!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 22 Ekim’de açılırken, 7 Kasım’a kadar devam edecek.

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Solarhybrıd Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selçuk Karabeyoğlu tarafından kuruldu.

Dışişleri Bakanlığı ortaokul mezunu personel alacak! Şoför, temizlik görevlisi, destek personeli...

Dışişleri Bakanlığı, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Şoför, servis ve temizlik hizmetleri ve bakım hizmetleri kadrolarında görevlendirilmek üzere toplam 50 personel alınacağı öğrenildi.

singapur dışişleri ve adalet bakanı kasiviswanathan shanmugam Haberi

singapur dışişleri ve adalet bakanı kasiviswanathan shanmugam

Bakan Bayraktar, Singapur'un devamlı gelişen bir liman kenti olduğunu söyledi. Singapur'un 5 milyon nüfuslu bir alanda kişi başı gelirini, dünyanın en gelişmiş ülkelerin seviyesine çıkaran ve gelişen bir ülke olduğunu belirten Bakan Bayraktar, ''Singapur, Uzakdoğu'da örnek olan bir liman kenti. Havayolu ve deniz yolu olsun bütün komşu ülkelerle ilişkilerini gayet iyi sürdürülebilen demokratik bir ülke'' diye konuştu.


Bakan Bayraktar, son dönemde Singapur ile yakınlaştıklarını dile getirerek, iki ülke arasında gelişen ilişkilerin hem karşılıklı yakınlaşmayı hem dış ilişkileri hem de ticari ilişkileri arttırdığını ifade etti.


Türkiye'nin kentsel dönüşümü başlattığı süreçte, yapılan karşılıklı protokol imza törenin çok önemli olduğunu anlatan Bakan Bayraktar, ''Bu karşılıklı çalışmamızda önümüzdeki süreçte de Türkiye'de çevreye duyarlı bir kentsel dönüşüm yapma noktasında beraberliğimiz olacak'' dedi.


-''Singapur ve Uzakdoğu gelişen bir...