05 / 05 / 2024

Sinop Havalimanı projeleri

Sinop Havalimanı projeleri

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin ( DHMİ ) pist bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle nedeniyle ara verilen uçuşlar, THY'nin İstanbul-Sinop tarifeli uçak seferleri ile yeniden başladı...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

Kalyon Holding'in İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55'e yükseliyor!

Kalyon Holding'in Cumhuriyet tarihinin en büyük projeleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki payı yüzde 55 oranına yükseliyor.

İstanbul Havalimanı dünyada 'oyunu değiştiren' projeler arasında!

Dünyada son dönemde inşa edilen havalimanı projeleri arasında doğa teması öne çıkıyor. İstanbul Havalimanı mimari tasarımıyla dünyada bu akımın öncüleri arasında yer alıyor.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına son 48 saat!

Türkiye Cumhuriyeti'nin mega projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı 3 gün sonra açılıyor!

Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük projeleri arasında yer alan İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim'de hizmete açılıyor.

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

Yeni havalimanına yakın 12 konut projesi!

29 Ekim günü resmi açılışı yapılacak yeni havalimanında hazırlıklar devam ediyor. İstanbul'un Karadeniz olarak nitelendirilen bölgesine inşa edilen proje lokasyonuyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni havalimanına yakın konut projeleri neler?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri!

Kurtköy, bölgede geliştirilen markalı konut projeleri ve lokasyon özelliği sayesinde ortalamanın üstünde bir değer kazanıyor. İşte Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu konut projeleri...

Makyol Beykoz projesi geliyor!

Otoyol, köprü, havalimanı projeleri üstlenen Makyol İnşaat yeni konut yatırımları için düğmeye bastı. Şirket Beykoz projesini 2019'da görücüye çıkaracak.

3. havalimanı bölgesindeki projeler IFTE'de tanıtılacak!

İstanbul’da yapımı devam eden yeni havalimanının açılışına aylar kala ciddi bir konut ihtiyacı ortaya çıkarken, bölgede konut projeleri yürüten inşaat firmaları havayolu çalışanları ile IFTE fuarında buluşacaklar. 

3. havalimanının ilk etabı tamamlanıyor!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan 3. havalimanının ilk etabı 29 Ekim 2018 tarihinde açılıyor. Peki metro hattı ne zaman açılacak?

3. Havalimanı için geri sayım başladı!

Dünyanın en büyük projeleri arasına giren 3. Havalimanı'nda ilk uçuş Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum günü olan 26 Şubat’ta yapılacak.

Sinop Havalimanı projeleri Haberi

Sinop Havalimanı projeleri

Sinop Havalimanı'nda pist uzatım çalışmaları nedeniyle ara verilen uçuşlar, THY'nin İstanbul-Sinop tarifeli uçak seferleri ile başladı.


Sinop'ta pist uzatım çalışmaları nedeniyle ara verilen uçuşlar, İstanbul'dan gelen AKHİSAR uçağı ile yeniden başladı.


Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) pist bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren hava trafiğine kapatılan havalimanı tamamlanarak tekrar uçuşa açıldı.


Sinop Havalimanı'na İstanbul'dan ilk uçakla gelen yolcular, AK Parti Sinop İl Başkanlığı üyelerince karanfillerle karşılandı.


Sinop Hava Meydan Müdürü Ahmet Turan Cengiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Ocak 2013'ten itibaren trafiğe kapalı olan havalimanının hava trafiğine açıldığını söyledi.


Cengiz, "Pist uzatma çalışmaları kapsamında 1652 metre uzunluğunda olan pistimiz, 1980 metreye, 30 metre olan en de 45 metre ebatta tahsis edilmiştir. Diğer işlemler de devam etmekte. İnşallah onlar da kısa...