15 / 05 / 2024

sinop samsun arası kaç saat

sinop samsun arası kaç saat

Sinop - Samsun arasını 1,5 saate indirecek olan otoyol, 15 Mart tarihinde trafiğe açılıyor. Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, inşaatı devam eden Çiftlik, Demirciköyü ve Gerze tünellerinde incelemelerde bulundu...

Bakan Uraloğlu'ndan hızlı tren müjdesi geldi! Süre 2 saat 45 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'nın tamamlanmasıyla 7 saat mesafesi olan Ankara-Samsun arasının 2 saat 45 dakikaya ineceğini söyledi.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

4 ilde arazi toplulaştırma kararı!

Sinop, Samsun, Tokat ve Amasya illerinde bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Uluslararası Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı Samsun’da yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü, ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Ortaklık Projesi’ kapsamınddüzenlenen ‘Ulusal Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı’ 2-3 Aralık tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek...

Samsun'da 20 yıldır beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Samsun'da Saitbey, Ulugazi ve Kökçüoğlu Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm çalışmaları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile firma arasında protokol imzalandı ve hak sahipleriyle görüşmeler başladı. 

Samsun'da arazi kavgası: 1 yaralı

Samsun'un Canik ilçesinde amca çocukları arasında arazi yüzünden çıkan tartışma kavgaya döndü. Kavgada bir kişi yaralandı. 

Sinop'ta imar planları iptal edildi! 

Samsun Bölge İdare Mahkemesi, Sinop Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste kabul edilerek onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları'nı iptal kararı aldı. 

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Samsun Ayvacık Arap yatırımcıların popüler adresi oldu!

Türkiye'nin yeni gözde ilçeleri arasında yer alan Samsun Ayvacık, Arapların yatırımcıların popüler adresi oldu...

sinop samsun arası kaç saat Haberi

sinop samsun arası kaç saat


Sinop - Samsun arasını 1,5 saate indirecek olan otoyol, 15 Mart tarihinde trafiğe açılıyor.


Yol çalışmalarında görevli işçilere baklava ikram eden Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, inşaatı devam eden Çiftlik, Demirciköyü ve Gerze tünellerini yerinde inceledi. Projenin köprü, tünel ve Gerze'ye kadar olan bölümü ile ilgili bilgi alan Vali Köşger, Sinop-Samsun-Gerze arasındaki otoyol projesinin Türkiye'nin yüz akı olduğunu ifade etti.


Vali Köşger, "Karadeniz Sahil Yolu'nun devamı mahiyetindeki Çiftlik köyü ve Demirciköyü'ndeki iki tünelin yapım çalışmaları son aşamaya geldi.15 Mart tarihinde yapacağımız açılışa yetiştirilmek için çalışmalar sürüyor. Sinop'u dünyaya çağdaş standartlarla bağlayacak olan bu kara yolunun, bitirilmesi için her türlü çalışma son aşamasına getirilmiş durumda. Sayın başbakanımızın katılımı ile bir tören düşünülüyor. Çiftlik köyündeki her bir tünelin uzunluğu bin 200 metre. Demirciköyü...