08 / 05 / 2024

Sinpaş 40.Yıla özel fırsat

Sinpaş 40.Yıla özel fırsat

Sinpaş 40.yıl fırsatı kapsamında peşinatsız 40 aya kadar taksitlendirme yapılırken, yüzde 50 peşinatla da 80 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. Firma bu kampanyayı sektördeki 40. yılına özel olarak başlattı...

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!

Sinpaş tarafından istanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 5 blok olarak inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 konut bulunuyor.

Dünya Şehir Maltepe'de yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı! Son 2 gün!

Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe projesinde yeni yıla özel yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yıla özel açıklama: Deprem dirençli kentler oluşturmayı başaralım!

Prof. Dr. Naci Görür'den Cumhuriyet'in 100. yılına özel açıklama geldi. Görür, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak, Cumhuriyet'ten çok şey beklediklerini en önemlisinin de ''Deprem dirençli Türkiye'' olduğunu açıkladı.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Kripto para borsasından 10'uncu yıla özel Lamborghini marka lüks spor otomobil çekilişi!

Küresel kripto para borsası Gate, onuncu yılında kullanıcılarına özel bir dizi çekiliş ve etkinlik düzenleyecek. Katılan kişiler Lamborghini marka lüks spor otomobil sahibi olabilecek.

Arçelik'ten yüzüncü yıla özel kampanya fırsatı! Buzdolabı, derin dondurucu, fırın 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik'te yüzüncü yıla özel kampanya! Arçelik'te hangi ürünler kampanyaya dahil? Arçelik'te Buzdolabı, derin dondurucu, fırın fiyatları ne kadar?

Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın!

DASK teminatının düşük kalması sebebiyle vatandaşlar özel konut poliçelerini tercih etmeye başladı. Konut sigortasında deprem fırsatçılığı! Konut sigorta fiyatları yüzde 40 yükseldi! Sigorta yaptıracaklar hemen bakın! 

Mavi Jeans’ten yeni yıla özel! Bu hizmete inanamayacaksınız!

Mavi jeans’in yılbaşına özel verdiği hizmet, hediye almakta gecikenler için hayat kurtarıcı olacak.

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya! Yüzde 50 indirim fırsatı başladı! 29 Aralık 2022 fiyat listesi

Sina pırlantada yeni yıla özel büyük kampanya başladı. Ekinoks koleksiyonunu kapsayan bu indirimde pırlanta küpeden yüzüğe hepsine sahip olabilirsiniz. İşte 29 Aralık 2022 Sina pırlanta fiyat listesi.

Yeni yıla özel tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim! Son 4 gün sakın kaçırmayın! 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi

Lal pırlanta yeni yıla özel fiyat listesini güncelledi. Tüm pırlantalarda yüzde 70 indirim kampanyası başlatan Lal pırlantanın indirimli fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Aralık 2022 Lal pırlanta fiyat listesi.

Yeni yıla özel kişisel bakım paketleri Gratis Beautyler'de! İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşı akşamına hazırlanmak isteyenler ya da sevdiklerine bakım hediye etmek isteyenler için Gratis Beauty güzellik merkezlerinde özel hediye paketleri satışa çıkarıldı. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Doğtaş'ta yeni yıla özel dev indirimler başladı! 18 Aralık 2022 fiyat listesi…

Doğtaş yeni yıla özel indirim kampanyası başlattı. Peki Doğtaş'ta hangi ürünler indirime girdi, fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 18 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sinpaş 40.Yıla özel fırsat Haberi

Sinpaş 40.Yıla özel fırsat

Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde, Gaziantep, Bursa ve Denizli'de yer alan projeleri için geçerli olan Sinpaş 40.yıl fırsatı hakkında detaylara değinmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. 


Vade farksız, ara ödemesiz ve banka kredisiz konut sahibi olma imkanı sağlanan Sinpaş 40.yıl fırsatı kapsamında firma bünyesinde 80 aya kadar taksitlendirme olanağı sunuluyor. 


Sinpaş 40.yıl fırsatı!

-Peşinat ödenmediğinde, 40 ay taksit,

-Yüzde 20 peşinat, 50 ay taksit,

-Yüzde 300 peşinat, 60 ay taksit,

-Yüzde 40 peşinat, 70 ay taksit,

-Yüzde 50 peşinat, 80 ay taksit yapılıyor.


Tel: 444 1 974 

Web: www.sinpas.com.tr

Merve...