03 / 05 / 2024

SİNPAŞ Ankara GOP konutları

SİNPAŞ Ankara GOP konutları

Sinpaş GYO'nun Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde planladığı Ankara GOP Gaziosmanpaşa Büyükesat Konut Projesinde ticari alan sayısı 485'ten 728'e yükseliyor..

BESA Holding konut stokuna çözüm sunmak için kolları sıvadı! Ankara'ya 4 yeni proje geliyor!

Yeni projelerin azalmasıyla ev fiyatları hızla yükseldi. Kiralık konut stokunun azalması ise kira fiyatlarının artmasına neden oldu. BESA Holding konut stokuna can suyu olacak yeni projeler için kolları sıvadı. 

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Bordo 145 Yapı'dan Ankara'ya 507 adet konutluk yeni proje geliyor!

Bordo 145 Yapı başkent Ankara'daki yeni projesi için kolları sıvadı. Ankara Sincan'da yükselecek olan ve 507 konutun yer alacağı proje 826 milyon 402 bin 314 TL'ye mal olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı açıkladı! Ankara-Konya hattında YHT seferleri artırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Hz. Mevlana'nın 750. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısı ile Ankara-Konya ve Konya-Ankara hattında ek yüksek hızlı tren (YHT) seferleri düzenledini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Sinpaş GYO Ankara GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 yıl sonu değerini resmen açıkladı. Peki Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Konut satışlarının yarısı o 6 şehirden!

2021 yılının ilk 6 ayında satılan toplam konutun yarısı İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya Bursa, ve Mersin'de gerçekleşti.

Ankara'daki gökdelen sorunu nasıl çözülecek?

Ankara'da yer alan gökdelenler şehrin silüetini büyük ölçüde bozuyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Gürel bugünkü köşe yazısında Ankara'nın çarpık kentleşme sorununu kaleme aldı. İşte Gürel'in o yazısı...

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren’in son ihalesi yapıldı! 

Sözcü Gazetesi'nin köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü yazısında  Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Yapımı Projesi'nin son ihalesinin detayları hakkında bilgi verdi.

Mansur Yavaş: Ankara'nın ihtiyaçtan fazla yeni konut stoku var!

İhtiyaçtan fazla yeni konut stoku olduğunu öne süren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, ""Ankara'nın 2025'te öngörülen nüfusu 8 milyonken şu anda 25 milyona yetecek imar planımız var. Birçok binalar yapıldı satılmıyor. Bomboş bekliyor" dedi...

Ankara-Sivas YHT 2020'de açılacak!

YHT hatlarının verimliliğini yükseltmek isteyen Ulaştırma Bakanlığı, bu kapsamda çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Çalışmaları süren Ankara-Sivas YHT 2020'de açılacak...

Ankara-Sivas arası YHT ile 2 saate düşecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Ankara-Sivas YHT projesiyle ilgili "Bu yıl sonu test sürüşlerine başlıyor olacağız, 2020 sonu bu hattı tamamlamayı arzu ediyoruz." diye konuştu.

Ankara'da her mahalleye bir kreş geliyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "Her Mahalleye Bir Kreş' projesiyle binlerce kadın istihdam edilecek." dedi.

SİNPAŞ Ankara GOP konutları Haberi

SİNPAŞ Ankara GOP konutları

Sinpaş GYO'nun Ankara, Çankaya’da, Büyükesat Mahallesi’nde planladığı projesi 22 bin 572 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde yükselecek.

Büyükesat Vadisi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı uygulama imar planı içine dahil edilerek, hem yatırımcılar için, hem de yüksek gelir düzeyindekiler için gözde bir yerleşim bölgesi haline gelen alanda konumlandırılan projenin idari izin süreçleri başlamış olup, konsept çalışmaları ise devam ediyor.

Arazi etüt çalışması 11 Ocak 2018 tarihinde yapılan projenin  376 milyon TL'ye mal olması bekleniyor.

Ticari alan sayısı artırılıyor

Projede daha önce açıklanan konut (206) ve ticari alan (485) sayısında değişiklik yapılması planlanıyor. Yapılacak değişikliğin onaylanması halinde proje toplamda 199 konut (196 konut BB + 3 kapıcı dairesi) ve 728 adet ticaret merkezi ile yeşil alanlardan oluşacak.

A, B ve C olmak üzere 3 bloktan oluşan Ankara...