15 / 05 / 2024

Sinpaş GYO mülk ve kira sözleşmesi

Sinpaş GYO mülk ve kira sözleşmesi

Sinpaş GYO, kiralık gayrimenkullerin üçüncü kişilere kiralanması kira bedellerinin tahsili ve sözleşme uygulaması için Mülk Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Ticaret A.Ş. ile "İşletme ve Kira Sözleşmesi" imzalayacak.

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde Nisan'da 330 adet gayrimenkul satıldı: 206.6 milyon TL'lik ciro!

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde Nisan ayına ilişkin satış rakamları açıklandı. Projeden bugüne kadar yapılan satışlar da belli oldu. İşte Marmaris Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi ile ilgili o gelişmeler...

Sinpaş GYO Kızılbük devre mülk projesinde flaş gelişme: Belediye onaysız belge verdi!

Sinpaş GYO Kızılbük devre mülk projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Marmaris Belediyesi, Sinpaş keşfinde bilirkişi heyetine onaylanmamış belge verdi. İşte ayrıntılar...

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi için imzalar resmen atıldı. Söz konusu proje, Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. İşte o son dakika gelişmesi...

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümü 40 milyon TL'ye Sinpaş Yapı'ya sattı!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi 1958 Parselde yer alan Sinpaş Aqua City 2010'daki 8 adet bağımsız bölümün satışının yapıldığını duyurdu. İşte satış bedelleri ve tüm ayrıntılar...

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022...

Kızılbük GYO'dan 165.5 milyon TL'lik devre mülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Thermal Wellness Resort" projesinde bulunan devre mülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Ocak -28 Şubat 2022 tarihlerinde 1.031 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 165 milyon 504 bin TL oldu.

Kızılbük GYO'dan 134.5 milyon TL'lik devre mülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Thermal Wellness Resort" projesinde bulunan devre mülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Aralık - 31 Aralık 2021 tarihlerinde 1.032 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 134 milyon 465 bin TL oldu.

Kızılbük GYO'dan 60.6 milyon TL'lik devre mülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Wellness Resort" projesinde bulunan devre mülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Ekim - 31 Ekim 2021 tarihlerinde 632 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 60 milyon 644 bin 642 TL olarak gerçekleşti.

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazları Kızılbük GYO'ya devredilecek!

Sinpaş GYO'nun Marmaris ilçesindeki taşınmazları yeni kurulacak Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredilecek. 

Sinpaş GYO 1 ayda 57.7 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2021 ve 8 Şubat 2021 tarihleri arasında konut satışlarından 57 milyon 796 bin 275 TL, devremülk satışlarından 52 milyon 124 bin 553 TL olmak üzere toplam 109 milyon 920 bin 828 TL ciro elde etti.

Sinpaş GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Sinpaş GYO'nun 11 Ocak 2021 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonuçları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 15 Ocak 2021 tarihinde tescil edildi.

Sinpaş GYO'dan 2020'de 1.3 milyar TL'lik satış!

Sinpaş GYO'nun 1 Ocak - 31 Aralık 2020 döneminde satım işlemlerinin toplamı 1 milyar 373 milyon 885 bin 28 TL, kiralama işlemlerinin toplam bedeli ise 13 milyon 313 bin 238 TL olarak açıklandı. 

Sinpaş GYO Çankaya okulu ve arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Mühye mahallesinde yer alan 29634 ada 9 parselde bulunan 7 katlı betonarme eğitim tesisi, okul ve arsasına ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Sinpaş GYO mülk ve kira sözleşmesi Haberi

Sinpaş GYO mülk ve kira sözleşmesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan kiralık gayrimenkullerin üçüncü kişilere kiralanması kira bedellerinin tahsili ve sözleşme uygulaması, kiralık gayrimenkullerinin işletilmesi konusunda Mülk Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Ticaret A.Ş.' den hizmet alacak. 


Bu kapsamda Sinpaş GYO, Mülk Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Ticaret A.Ş. ile "İşletme ve Kira Sözleşmesi" imzalayacak. 


Açıklama:

İnşa ettiğimiz sitelerde, çeşitli ölçülerde ticari alanlar, sosyal tesisler, ve zaman zaman da konutlar kiralanmaktadır. Kiralama, kira bedellerinin tahsilatı, kiracıların diğer kiracılar veya maliklerle olan ilişkilerinin yönetilmesi , kiralanan alanların teknik ihtiyaçları, olası aksaklık ve eksikliklerin tespiti, tazmini, kiraladığımız alanların elektrik, gaz, su idareleri ile borç dahil ilişkileri, kiracıların üçüncü şahıslara ika edilebileceği zararların tazmini, boşalan yerlerin yeniden kiralanması kurumsal yapımızın içinde bir departman kurulmasını, yetişmiş elemanların istihdamını, bu suretle kira sözleşmesi...