21 / 05 / 2024

Sinpaş GYO önetim kurulu faaliyet raporu sonuçları

Sinpaş GYO önetim kurulu faaliyet raporu sonuçları

Sinpaş GYO, 2014 yılı ilk 6 aylık yönetim kurulu faaliyet raporunu ve satışlarını kamuoyuna duyurdu Sinpaş GYO’nun yılın ilk yarısındaki satışları adet olarak yüzde 75, ciro olarak yüzde 70 artış gösterdi.

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Sinpaş GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu'nun 22 Mart 2021 Pazartesi günü gerçekleştirdiği 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı kararları tescillendi.

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Raporu yayınlandı!

Sinpaş GYO'nun 14 Ocak 2021 tarihli 2 nolu Yönetim Kurulu Raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Sinpaş GYO 2 nolu yönetim kurulu raporu yayınlandı!

Sinpaş GYO tarafından 14 Ocak 2021 tarihli 2 nolu yönetim kurulu raporu KAP'ta yayınlandı. 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Ocak'ta!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, 11 Ocak 2021 Pazartesi günü, saat 11.00'de Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No:36 Sinpaş Plaza Beşiktaş İstanbul adresinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. 

Sinpaş GYO Marmaris'teki taşınmazları için GYO kuracak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu toplantısında paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulmasına karar verildi. 

Osman Nuri İnceöz, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine, Osman Nuri İnceöz'ün seçilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'dan 'Bülent Arınç' açıklaması!

Sinpaş GYO, boş olan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine atama yapılmasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

Sinpaş GYO konut fiyatlarını sabitledi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, ''Sinpaş olarak artan maliyetler ve giderler sebebiyle fiyatlarda güncelleme yapmak yerine fiyatları sabitledik'' dedi. 

Sinpaş GYO önetim kurulu faaliyet raporu sonuçları Haberi

Sinpaş GYO önetim kurulu faaliyet raporu sonuçları

Geçtiğimiz yılın ilk altı ayında 412 satış ve 220 milyonluk bir satış cirosu elde eden Sinpaş GYO, 2014’ün ilk altı ayında 723 satışa ve 376 milyon TL ciroya ulaştı.Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, şirketin ilk yarı yıl sonuçlarını  değerlendirdi.


“Projeler Yılı”nda lansmanlar peşpeşe gelecek“Sinpaş Grubu olarak 40. yaşlarını kutladıkları 2014 senesini, “Projeler Yılı” olarak taçlandırdıklarını” belirten Gacemer şunları söyledi:


“Yılın ilk altı ayında İstanbul’da EgeYakası ve Ankara’da İncek Blue lansmanlarımızı yaptık. Önümüzdeki dönem dört yeni projemizi daha sunmanın yoğun çalışması içerisindeyiz. Yaz, sıcaklar ve Ramazan’a rağmen ara vermedik. Tam tersine, daha da gaza bastık. Bu yıl projeler yılımız olacağını özellikle vurgulamıştık. Bu yolda yürüyoruz.”


“Sinpaş markasının her koşulda sektörün güvenli limanı olduğunu” vurgulayan Seba Gacemer sözlerini şöyle sürdürdü:


“Yılın ilk 6 ayı...