03 / 05 / 2024

Sinpaş Holding Flatofis basın toplantısı ne zaman

Sinpaş Holding Flatofis basın toplantısı ne zaman

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding, markalı konut projeleriyle birlikte ticari gayrimenkul yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyor. Sinpaş Holding Flatofis Haliç’te Flatofis’in yatırımlarını ve Speedcity deneyimi paylaşacak.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri belli oldu!

Servet GYO tarafından Sinpaş Finansşehir Flatofis projesine ilişkin 2021 yılsonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Peki Sinpaş Finansşehir Flatofis'in değeri ne kadar oldu?

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Ahmet Çelik: Altı yıllık arsa stokumuz var!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var” dedi…

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Konut satışının hareketlenmesi için faizler düşmeli!

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, sektörün gelişimine dair açıklamalarda bulundu. Çelik, konut kredilerinde faizleriyle ilgili devletten altın vuruş beklediklerini söyledi.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik'ten 149.9 milyon TL'ye yeni şirket!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik ve Sinpaş Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik bugün yeni bir şirket kurdu. 

Genç kuşak markalı konut konusunda çok bilinçli!

Sinpaş Holding, 2018 yılına yeniliklerle girdi. Sinpaş GYO’nun Genel Müdürü Seba Gacemer,2018 projeleri ve sektör hakkında açıklamalarda bulundu. 

Dönüşümde itici güç siyasi iradenin kararlılığıdır!

5'inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na katılan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çelik, "Kentsel dönüşümde en büyük itici güç siyasi iradenin kararlılığıdır" ifadelerini kullandı.

İnşaat sektörüne girişte sermaye rasyosu gelmeli!

İlgili ilgisiz herkesin inşaat sektörüne girdiğini ifade eden Sinpaş Holding CEO'su Ahmet Çelik, bunu önlemek için devletin düzenleme yapması gerektiğini belirtti. Çelik, "Bu sektörde iş yapacaklara sermaye rasyosu getirilmeli" dedi.

Çorum Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü açıldı!

Çorum’da Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nün açılışı yapıldı. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e düzenlenen törende ‘Fahri Doktora’ ünvanı verildi.

Sinpaş tek çatı altında toplanıyor!

Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO'nun güçlerini birleştirmeye karar verdiklerini belirten Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, kayıtlı sermayelerinin 600 milyon TL'den, 884.8 milyon TL'ye çıkacağını belirtti.

Sinpaş Holding Flatofis basın toplantısı ne zaman Haberi

Sinpaş Holding Flatofis basın toplantısı ne zaman

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding, markalı konut projeleriyle birlikte ticari gayrimenkul yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyor.

26 Mart Perşembe günü Sinpaş Holding Basın Sözcüsü Sn. Mahmut Sefa Çelik’in katılımıyla Flatofis Haliç’te gerçekleştirilecek basın toplantısında, Kağıthane’deki yeni ofis projemizin yatırım detaylarını ve yenilenen Flatofis’in yatırımlarıyla beraber Speedcity deneyimi de basın mensuplarıyla paylaşılacak.

Flatofis Haliç bünyesinde yer alan ve ofis çalışanların motivasyonunu artıran hız ve eğlence merkezi Speedcity’de, dileyen basın mensupları Mahmut Sefa Çelik’le birlikte Formula simulasyon yarışmasına da...