05 / 05 / 2024

Sinpaş kırk yılın fırsatı

Sinpaş kırk yılın fırsatı

Sinpaş 40. yıl kampanyasını "Türkiye için ev almanın tam zamanı" sloganıyla tanıtıyor. Proje Sinpaş'ın İstanbul, Ankara, Gaziantep, Denizli ve Bursa projelerinde geçerli. Kampanya kapsamında 80 ay taksit yapılıyor.

'Şu anda dolarda boğa trendiyle uğraşması çok zor' diyen uzmanlar açıkladı! Dolar son bir yılın rekorunu kırmaya geliyor

Dolar/TL kuru ABD faiz oranlarının daha uzun süre yüksek kalacağına dair beklentilerin yükselmesi ile son bir yılın en iyi çıkışına hazırlanıyor.

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Faizler 20 yılın zirvesinde! 2 milyon liranın 3 aylık faiz getirisi ne kadar?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen mevduat faizleri yüzde 46'yı aşarak 20 yılın zirvesine çıktı. Peki 2 milyon TL'nin 3 aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz oranları...

Sinpaş GYO 2023 yılının üçüncü dönemindeki toplam varlığı 21.856 milyar TL!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal raporunu ve sorumluluk beyanını yayımladı. Söz konusu dönemde şirketin toplam varlığı 21.856 milyar TL oldu.

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Türkiye’de gıda fiyatları artarken küresel piyasalarda 2 yılın en düşük seviyesinde!

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO), küresel gıda fiyatlarının iki yılın en düşük seviyesine gerilemesinin eylül ayında da değişmediğini açıkladı. Gıda Fiyat Endeksi Eylül'de bir önceki aya oranla 0,1 puan düşüşle 121,5 puan oldu.

TÜİK verilerine göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, eylül ayına yönelik ekonomik güven endeksi verileri açıklandı. Buna göre ekonomik güven yılın en düşük seviyesinden toparlandı.

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Birleşik Krallık'ta kiralarda son 10 yılın en sert yükselişi!

Emlak şirketi Hamptons tarafından yapılan son dakika açıklamasında Birleşik Krallık'ta kiralık konutlarda yeni kira sözleşmelerinin 2023 yılının Ağustos ayında yüzde 12 yükselişle 2014 yılından bu yana en hızlı artışı kaydettiği bildirildi.

Dolarda şok gelişme! O para birimi dolar karşısında 16 yılın ardından en düşük seviyesinde!

Çin’in iç piyasasında kullanılan Yuan ülke ekonomisinin görünümüne  yönelik endişelerin etkisi ile ABD doları karşısında son 16 yılın en düşük seviyesini gördü.  

Sinpaş kırk yılın fırsatı Haberi

Sinpaş kırk yılın fırsatı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 40. yıl kampanyası, "Türkiye için ev almanın tam zamanı!" sloganıyla tanıtılıyor. Kampanya kapsamında ödemelerde çeşitli fırsatlar sunuluyor.


Sinpaş 40. yıl kampanyası kapsamında banka kredisiz, vade farksız, ara ödemesiz ve 80 ay taksit ödeme yapılabiliyor. 


Sinpaş kırk yılın fırsatı

Peşinat ödenmediğinde, 40 ay taksit,

-Yüzde 20 peşinat ödendiğinde, 50 ay taksit,

-Yüzde 300 peşinat ödendiğinde, 60 ay taksit,

-Yüzde 40 peşinat ödendiğinde, 70 ay taksit,

-Yüzde 50 peşinat ödendiğinde, 80 ay taksit yapılıyor. 


Sinpaş kampanyası İstanbul'un Sancaktepe, Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde, Gaziantep, Bursa ve Denizli'deki projelerde geçerli. 


Sinpaş iletişim

Tel: 444 1 974 

Web: www.sinpas.com.tr

Esra Nur...