29 / 04 / 2024

Sinpaş konut kampanya

Sinpaş konut kampanya

‘Supermarkalar Türkiye’ araştırmasında 4986 marka arasından iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçilerek, büyük bir başarıya imza atan Sinpaş, herkesi ev sahibi yapacak yeni bir kampanyaya başladı. 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

Sinpaş GYO 2 ayda 78 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş GYO tarafından 1 Ocak 2021 – 5 Mart 2021 tarihleri arasında yapılan konut satışlarından 78 milyon 6 bin 658 TL, devremülk satışlarından 99 milyon 199 bin 76-TL olmak üzere toplam (KDV Hariç) 177 milyon 205 bin 734-TL ciro elde edildi.

Sinpaş GYO 1 ayda 57.7 milyon TL'lik konut sattı!

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2021 ve 8 Şubat 2021 tarihleri arasında konut satışlarından 57 milyon 796 bin 275 TL, devremülk satışlarından 52 milyon 124 bin 553 TL olmak üzere toplam 109 milyon 920 bin 828 TL ciro elde etti.

İNG Bank'tan ihtiyaç ve konut kredisi faizlerinde kampanya!

İNG ihtiyaç ve konut kredi faiz oranları için kampanya uyguladı. Banka sigortalı ürünü kapsamında konut kredisi için de ihtiyaç kredisi için de aylık yüzde 0.94 faiz oranı sunuyor...

Sinpaş Sefaköy'e bin konut yapacak!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik 2020 hedeflerini anlattı. Sefaköy'deki Sancaktül arazisine bin konut yapmayı planlayan Sinpaş yurtdışında da projeler geliştirecek.

Sinpaş'tan son dakika fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 44 yıllık deneyimiyle yeniliklerin öncüsü Sinpaş, konut sahibi olmak isteyenlere son dakika fırsatı sunuyor.

Sinpaş 2018 fiyatlarıyla herkesi ev sahibi yapacak!

Sinpaş, konut sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.  Sinpaş 2018 yılının son günlerinde hem ülke ekonomisinin kaldıracı olmak hem de konut alıcılarına en uygun koşulları sunmak amacıyla yılın son kampanyasına başladı.

Sinpaş faiz kampanyası detayları!

Sinpaş faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya dahilinde projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sinpaş 120 ay 0.98 faiz kampanyası!

Sinpaş 120 ay 0.98 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sinpaş Finans Şehir kampanya 2018!

Sinpaş Finans Şehir kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Sinpaş imzası ile inşa edilen proje 250 bin metrekare arsa alanı üzerinde kuruluyor. 

Sinpaş konut kampanya Haberi

Sinpaş konut kampanya


‘Supermarkalar Türkiye’ araştırmasında 4986 marka arasından iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçilerek, büyük bir başarıya imza atan Sinpaş, şimdi de süper kampanyasıyla herkesi ev sahibi yapmayı planlıyor. 

İstanbul’da Sinpaş Finans Şehir, Queen Bomonti, Aydos Country, Metrolife, Gökorman. Ankara’da Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi ve Denizli’de Aqua City Denizli projeleri ile oluşturulan kampanya düşük taksitlerle hemen ev sahibi olma fırsatı sağlıyor. 

Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik; üst üste ikinci kez Süper Marka seçilmekten gurur duyduklarını, ödülün Sinpaş’ın özgün farklı kimliğini ortaya çıkarttığını belirterek şunları söyledi: “44 yıllık deneyimimiz, tecrübemiz, gayrimenkul sektörüne getirdiğimiz yenilikçi anlayış, istikrarlı büyüme ve birbirinden özel yaratıcı projelerimiz bize bu yıl da, geçen yıl olduğu gibi Türkiye’nin süper markası unvanını getirdi. Biz de Sinpaş olarak...