02 / 05 / 2024

Sinpaş Köyceğiz 40.yıl kampanyası

Sinpaş Köyceğiz 40.yıl kampanyası

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dair tiplerinden oluşan Sinpaş Köyceğiz projesinde fiyatlar 291 bin 240 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 40. yıl kampanyası kapsamında 80 aya kadar vadelendirme yapılıyor...

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

TOKİ'den Köyceğiz'de satışa sunulan arazilere yönelik açıklama!

TOKİ, Muğla Köyceğiz'de satışa sunulan arazilerin tarım arazisi olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Özgü Namal Muğla Köyceğiz'deki arsasını satılığa çıkardı!

Geçtiğimiz Ekim ayında eşini kaybeden oyuncu Özgü Namal, Köyceğiz'de bulunan evini kapattı. Namal eşiyle daha önce aldıkları arsayı da satılığa çıkardı.

Sinpaş Köyceğiz 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sancaktepe İlçesi'nde Yer Alan Sinpaş Köyceğiz Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Köyceğiz'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi, Gülpınar Mahallesi, Güreli Caddesi mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 115 bin 610 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Özgü Namal Köyceğiz'den 1.4 milyona arsa aldı!

Oyunculuğu 4 yıl önce bırakan Özgü Namal, Muğla Köyceğiz'den 7 dönümlük arsa aldı...

Muğla Köyceğiz'e yeni fakülte ve yüksek okul geliyor!

Muğla Köyceğiz Toparlar Mahallesindeki TOKİ alanında fakülte ve yüksek okul yapımı için anlaşma sağlandı. Belediye Başkanı Kamil Ceylan yerleşke için 6 milyon lira yatırım yapılacağını açıkladı.

Hayat Şarkısı'ndan Köyceğiz Belediyesi'ne prefabrik ev!

Ekranların sevilen dizisi Hayat Şarkısı için Muğla-Köyceğiz’e bağlı Ekincik Koyu’nda bungalov tipi bir kulübe yaptırıldı. Prefabrik olarak yapılan kulübe, çekimler tamamlandıktan sonra Most Yapım tarafından Köyceğiz Belediyesi’ne hediye edildi.

Osman Gürün Ula ve Köyceğiz'deki yol çalışmalarını inceledi!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Ula ve Köyceğiz İlçelerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Sinpaş Liva ve Köyceğiz'de büyük Ramazan kampanyası!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

Sinpaş Köyceğiz projesinde 25 bin TL'lik Ramazan indirimi!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan Sinpaş Köyceğiz projesinde 291 daire yer alıyor. Projede Ramazan ayına özel 25 bin TL'lik indirim yapılıyor.

Sinpaş Köyceğiz Evleri'nde büyük Ramazan indirimi!

Sinpaş Köyceğiz Evleri'nde büyük Ramazan kampanyası kapsamında 25 bin TL indirim uygulanıyor. Sinpaş Köyceğiz'de 3+1'lerin fiyatları 756 bin 960 TL'den başlıyor...

Sinpaş Liva ve Köyceğiz'de Ramazan indirimi!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

Sinpaş Köyceğiz 40.yıl kampanyası Haberi

Sinpaş Köyceğiz 40.yıl kampanyası

Sinpaş Yapı projesi olarak hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz projesi, İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor. 


Sinpaş Köyceğiz güncel fiyat listesi!

67 metrekare 1+1 daireler 291 bin 240 TL,

128 metrekare 2+1 daireler 541 bin 710 TL, 

152 metrekare 3+1 daireler 615 bin 600 TL'den başlıyor. 


Sinpaş Köyceğiz ödeme koşulları!

-Peşinat ödenmediğinde, 40 ay taksit,

-Yüzde 20 peşinat, 50 ay taksit,

-Yüzde 300 peşinat, 60 ay taksit,

-Yüzde 40 peşinat, 70 ay taksit,

-Yüzde 50 peşinat, 80 ay taksit imkanı sağlanıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden meydana gelen Sinpaş Sancaktepe Köyceğiz projesi toplam 38 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Projede teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlendi. 


Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe projesinin...