30 / 04 / 2024

sinpaş öğretmenler günü indirimleri

sinpaş öğretmenler günü indirimleri

Sinpaş, 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenler ve 1. derece yakınlarına özel Finans Şehir, Altınoran, Marina Ankara, Queen Bomonti, Bursa Modern ve Ege Vadisi projelerinde 30 bin TL’ye varan indirimler sunuyor.

24 Kasım'da öğretmenlere yüzde 50 indirim! Bakan Uraloğlu'ndan son dakika 'Öğretmenler Günü' açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında hızlı tren ve ana hatlarda öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.

Öğretmenlere ikramiye müjdesi! 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler Meclis'te...

Milyonlarca öğretmeni ilgilendiren ikramiye ile ilgili kanun teklifi hazırlanarak TBMM'ye sunuldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için gözler TBMM'ye çevrildi. Temmuz ayında memur maaşına yapılan seyyanen zam ile en düşük öğretmen maaşı 15 bin 793 TL'den 26 bin 654 TL seviyesine çıkarılmıştı.

Seçimin ertesi günü okul var mı, yok mu? 29 Mayıs 2023 okullar tatil mi? Öğretmenler idari izinli sayılacak mı?

Seçimin ertesi günü yani 29 Mayıs 2023 pazartesi günü okulların açık olup olmayacağı merak ediliyor. Çocuklar 29 Mayıs'ta okula gidecek mi, öğretmenler idari izinli sayılacak mı? İşte detaylar...

22 Nisan Cuma günü okullar tatil mi? 22 Nisan Cuma günü okullar yarım gün mü? İşte 22 Nisan Cuma günü detayları

Öğretmenler, öğrenciler ve veliler 22 Nisan Cuma günü okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl Cumartesi gününe denk gelmesi üzerine 22 Nisan Cuma günü okullar tatil olacak mı sorusu gündeme geldi. İşte 22 Nisan Cuma günü detayları...

Sinpaş'tan Anneler Günü'ne özel 20 bin TL'ye varan indirim!

Gayrimenkul sektöründeki 44 yıllık deneyimiyle adından söz ettiren Sinpaş GYO Anneler Günü’ne değer katacak bir kampanyaya imza atıyor.  

Gökorman'da Anneler Günü'ne özel 15 bin TL indirim!

Gökorman'da Anneler Günü'ne özel sadece bu hafta 15 bin TL indirim yapılıyor. Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen projede 420 daire yer alıyor.

Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü kampanyası!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal Merkez'de hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi öğretmenler tarafından yoğun ilgi görüyor.  Çukurova Balkon'da Öğretmenler Günü'ne özel kampanya dönemi başladı.

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

Sinpaş GYO Gökorman ön satış!

İstanbul'un Anadolu yakasında Ümraniye'de inşa edilen Sinpaş GYO Gökorman projesi Çekmeköy Ormanı'nın karşısında inşa ediliyor. İşte Sinpaş GYO Gökorman ön satış tarihi...

İstanbul 216 Konutları’nda Öğretmenler Günü kampanyası!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Öğretmenler Günü haftası süresince eğitimcilere özel indirim fırsatı sunuyor

Birevim’den Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 40 indirim!

Birevim, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü çok özel bir kampanyayla kutluyor. Sadece öğretmenler ve birinci derece yakınları için geçerli olan kampanya kapsamında Birevim, çalışma bedelinde net yüzde 40 indirim ve çok daha erken teslimat avantajı sunuyor.

Samut Comfort City’de Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 30 indirim!

Antalya’nın tanınmış inşaat şirketlerinden Samut AŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenleri unutmayarak yeni projesi Samut Comfort City’de öğretmenlere özel yüzde 30 indirim kampanyası başlattı.

Sinpaş Altın Kuleler ve Marina Ankara’da Kadınlar Günü indirimi!

Sinpaş Yapı, Çankaya Oran’da yükselen Türkiye’nin en büyük temalı konut projesi Altınoran’ın içinde altın gibi parlayan Altın Kuleler ve Ankara’nın ilk ve tek marinası Marina Ankara için kaçırılmayacak Dünya Kadınlar Günü fırsatı sunuyor.

sinpaş öğretmenler günü indirimleri Haberi

sinpaş öğretmenler günü indirimleri

Sinpaş değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor ve öğretmelerimize özel başlattığı kampanyasıyla İstanbul, Ankara ve Bursa’da seçili projelerinde inanılmaz indirimler sunuyor.

Öğretmenler Günü’ne özel kampanya 24-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak bu özel indirimlerden sadece öğretmenler değil 1. derece yakınları da yararlanabilecek.

Sinpaş 6 projesinde geçerli olan bu indirimi Finans Şehir’de 30 bin TL, Queen Bomonti’de 20 bin TL, Altınoran’da 20 bin TL, Marina Ankara’da 20 bin TL, Ege Vadisi’nde 15 bin TL ve Bursa Modern’de 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Kampanyaya dahil projeler hakkında,


Sinpaş Finans Şehir

Sinpaş Finans Şehir, projesi dünyanın en önemli yatırım üslerinden biri olarak planlanan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Sinpaş Finans Şehir, konut, home ofis ve ticari alanlardan meydana geliyor. 2 bin 650 konutun yer aldığı projede, 1 oda 1...