03 / 05 / 2024

sinpaş ümraniye projesi

sinpaş ümraniye projesi

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu yakasında iki yeni proje için çalışmalara başladı. İşte, Sinpaş Sancaktepe ve Ümraniye Projesi detayları...

Sinpaş GYO Çakmak arazisi değerleme raporunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alan Çakmak arazisi değerleme raporunu yayınladı.

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor! Kiler GYO'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konutluk yeni proje!

Referans Ümraniye projesi resmen başlıyor. Emlak Konut GYO arazisinde hayata geçirilecek olan Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 593 milyon 677 bin 593 TL'ye mal olacak.

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

May İnşaat Ümraniye projesi nerede? May İnşaat Ümraniye fiyat listesi!

May İnşaat Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve May İnşaat Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte May İnşaat Ümraniye projesi ile ilgili detaylar...

May İnşaat'tan Ümraniye Hekimbaşı'na 591 konutluk yeni proje geliyor! 

May İnşaat Ümraniye projesi için düğmeye bastı. Ümraniye Hekimbaşı'nda kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek olan projede 591 konut ve 28 dükkan yer alacak.

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time projesi Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Peki Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede? Sur Yapı Ümraniye fiyat listesi!

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve Sur Yapı Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Ümraniye projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

Konut projeleri için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesi için Eylül ayında lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

Akyapı Ümraniye projesi Eylül'de satışta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesini Eylül ayı içerisinde satışa çıkarıyor...

Sur Yapı Ümraniye projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı İstanbul Ümraniye'de yeni bir proje hayata geçiriyor. Ön talep toplanan projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor...

Sinpaş Time projesi nerede?  

1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri sunulan Ataşehir Sinpaş Time Evleri'nde 1+0 daire fiyatları 440 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Time projesi fiyat listesi!

Sinpaş Yapı Ataşehir'de yeni proje yapıyor. Şirket bölgede Sinpaş Time projesine başlıyor. Peki projede dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time projesi fiyat listesi..

Ataşehir Sinpaş Time teslim tarihi!

Topraktan ön satışları başlayan Ataşehir Sinpaş Time projesi fiyatlar 1+1'lerde ortalama 532 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

sinpaş ümraniye projesi Haberi

sinpaş ümraniye projesi


Sinpaş GYO,  İstanbul Anadolu yakasında iki yeni proje için çalışmalara başladı. Sinpaş GYO'nun yeni projeleri Sancaktepe ve Ümraniye'de yükseliyor. 


Doğa ile iç içe konseptte tasarlanan Sinpaş GYO Sancaktepe projesi, 29 bin 100 metrekare alanda Ürosan Mobilya Fabrikası arsasında haytaa geçiriliyor. 


SinpSinpaş GYO Ümraniye projesi ise Şile Otoyolu üzerinde konumlandırılıyor. Sinpaş GYO Sancaktepe ve Ümraniye projesinde avantajlı ön satışlar yakında başlayacak.


Sinpaş GYO iletişim:

Tel: 444 1 440

Web: sinpasgyo.com/ontalep/?utm_source=admatic&utm_medium=interstitial&utm_content=ontalep

Öznur YASLI /...