07 / 05 / 2024

Sipopo Kongre Sarayı

Sipopo Kongre Sarayı

Türk müteahhitleri, birçok ülkenin altyapısını baştan sona kuruyor, dev iş merkezleri ve stadyumlar kuruyor. Türk müteahhitler yurt dışında toplam 22.5 milyar dolarlık projeleri üstlendi..

James Murray: ABD'de Beyaz Saray’ın replikası yapılsın!

ABD Gizli Servis Direktörü James Murray, katıldığı bir kongrede 6 Ocak Kongre baskınında olanlara benzer güvenlik açıklarının engellenmesi amacıyla eğitim için Beyaz Saray’ın replikasının, yani bir benzerinin inşa edilmesini istedi.

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Lütfi Kırdar, TL'ye dönemedi!

İstanbul Lütfi Kırdar ve Kongre Sarayı'nda dövizle fiyat konusunda sıkıntı yaşanıyor Tesisin yönetimi toplantı ve kongreler için döviz bazlı fiyat vermeye devam ediyormuş...

Bahçelievler Kongre ve Sergi Sarayı tamamlanıyor!

Bahçelievler Belediyesince yapımına önceki yıl başlanan 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayının inşaatı tam gaz devam ediyor

Cumhurbaşkanlığı Sarayı Kongre Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı Kongre Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

DAÜ Şehitlikler Mimari Proje Yarışması'nda sona gelindi!

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mimarlık Fakültesi, Muratağa, Atlılar ve Sandallar Şehitlikleri Mimari Yarışma Projesi’nde sona geldi. Yarışmaya katılan projeler ise bugün, saat 17:00’de, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda sergilenecek.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki cami inşaatında sona gelindi!

Yüksek maliyetiyle gündeme oturan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na ek olarak inşa edilen cami ve kongre salonunun son fotoğrafları yayınlandı.Tamer Arda Erşin'in haberinde yer alan fotoğraflarda camii ve kongre salonunun inşaatının son aşaması gözüküyor.

Samsun İlkadım'a büyük kongre ve kültür sarayı yapılacak!

Samsun kent merkezinde büyük bir kültür merkezine ihtiyaç duyulduğunu söyleyen Başkan Tok, AKM'nin salon kapasitesinin 3 katı büyüklüğünde büyük bir kültür sarayı inşa edeceklerini söyledi..

Başaran Ulusoy: Kongre turizminden 3 milyar dolar gelecek!

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda dijital yönetim sisteminin devreye alınması nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Bu yıl kongre turizmi gelirleri 3 milyar doları aşacak” dedi..

Kongre turizminden 3 milyar dolar gelecek!

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda dijital yönetim sisteminin devreye alınması nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Bu yıl kongre turizmi gelirleri 3 milyar doları aşacak” dedi.

Bahçelievler'de 5 bin kişilik kongre merkezi yapımına başlandı!

Bahçelievler Belediyesince projesi geçtiğimiz yıl hazırlanan 5 Bin kişilik kongre ve sergi sarayının yapımına başlandı. Dev kongre merkezi tamamlandığında İstanbul, en büyük kongre merkezlerinden birine daha kavuşacak...

TOKİ Mamak Kusunlar'da konutlar kura ile sahiplerine teslim edildi!

Mamak Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Sarayı’nda düzenlenen törende, TOKİ tarafından Mamak Kusunlar Bölgesi’nde inşa edilen 1374 konuttan son parti olan 316 konut çekilen kura ile sahiplerine teslim edildi...

Saray Şehir Meydanı, yeni silueti ile göz dolduruyor!

Saray Kültür Merkezi, Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi ve Saray Dede Torun Evi'nin bulunduğu saat kulesi ile yeni bir görünüm kazanan Saray Şehir Meydanı, yeni silueti ile göz dolduruyor.

Sipopo Kongre Sarayı Haberi

Sipopo Kongre Sarayı

1972 yılında Libya'da bir liman projesiyle başlayan yurt dışı müteahhitlik sektörünün 2014'ü başarılı şekilde tamamladığını, 42 yıl içinde 104 ülkede toplam değeri 300 milyar doları aşan 7 bin 684 proje üstlendiğini ifade eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2014'te en fazla proje üstlenilen ilk 5 ülkenin, Türkmenistan, Rusya Federasyonu, Cezayir, Katar ve Kazakistan olduğunu söyledi. Zeybekci, “Polonya'daki Varşova Metro Projesi, Katar'daki Doha Metro Projesi, Türkmenistan'daki Aşkabat Uluslararası Havaalanı, Etiyopya'daki Awash-Weldia Demiryolu Projesi, Ekvator Ginesi'ndeki ENR tarafından 2013 yılında 'Kültür Alanında Küresel En İyi Proje' seçilen Sipopo Kongre Sarayı, Azerbaycan'daki Bakü Ulusal Stadyumu ve Rusya Federasyonu'ndaki St. Petersburg Tünel ve Köprü Projesi, en prestijli olanlardan bazıları” diye konuştu. Zeybekci, Türk müteahhitlerinin en fazla iş aldığı ilk 10 ülkenin ise Rusya Federasyonu,...