16 / 05 / 2024

şiran köylerinde sodes projeleri

şiran köylerinde sodes projeleri

Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Muhtarlar Derneği tarafından yürütülen proje ile 16 köye çocuk parkı yapımının başladığını belirten İlçe Kaymakamı Murat Özdemir, projenin toplam maliyetinin 114 bin lira olduğunu söyledi...

Antalya Phaselis'teki iki koyda halk plajının ihalesi iptal edildi!

Antalya'da antik Likya kenti Phaselis'teki Bostanlık ve Alacasu köylerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan halk plajları için verilen proje izni ve ihalesi, mahkemeler tarafından iptal edildi.

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Sinop'ta evlerini kaybeden vatandaşlar için konteyner evler yerleştirildi!

Sinop'ta sel felaketi sebebiyle evlerini kaybeden vatandaşlara kira yardımı yapılacağını dile getiren AFAD Başkan Yardımcısı Hamza Taşdelen, köylerinde kalmak isteyenlere de konteyner tahsis edileceğini dile getirdi.

TOKİ'den Ağrı Merkez'e 3 yeni veteriner binası! İhalesi bugün!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası! İhalesi yarın!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Kapsamında 314 Adet Ahır Ünitesi ve 3 Adet Veteriner Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Teoman Sancar'dan Denizli Acıpayam deprem konutları açıklaması!

5.5'lik Denizli depreminin üstünden 2 yıl geçti. Acıpayam ilçesinin Oğuz, Kırca, Alaattin, Karahöyük, Ovayurt, Ucarı, Yeniköy ve Corum köylerinde kerpiç yapılar yıkılmıştı. Konteyner ve çadırlara yerleştirilen 160 aileye TOKİ’den konut verileceği belirtildi. Fakat konutlar henüz teslim edilmedi.

İran Hürmüzgan'daki depremde 80 köy evi hasar gördü!

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremde 80 köy evi hasar gördü.

TOKİ'den Ağrı'ya 3 yeni veteriner binası!

Ağrı ili Merkez ilçesi Baloluk ve Bölükbaşı köylerinde KDGP Kapsamında Ahır Üniteleri ve Veteriner Binaları İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 3 Şubat 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İran'da dolar ilk kez 30 bin tümeni aşarak yeni bir rekor kırdı!

İran'da serbest piyasada dolar ilk kez 30 bin tümeni aşarken avro da 35 bin 200 tümenin üstünde işlem görerek yeni tarihi rekor kırdı.

İsrail'in yıkımları Filistinli ailelerin zorunluluktan mesken tuttuğu mağaralara ulaştı!

İşgal altında olan Batı Şeria'nın Cenin kentinde yer alan köylerinde ev inşa etmeleri İsrail makamları tarafından engellenen Filistinli Ahmed Amarne ve ailesi, kaldıkları mağaranın Tel Aviv yönetimi tarafından yıkılması tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Yüksekova'daki İran Pasajı yıkıldı!

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde dere yatağı üzerinde kurulan ve 24 yıl boyunca hizmet sunan İran Pasajı, değişim ve dönüşüm programı nedeniyle yıkılıyor.

İran'daki konut ve emlak sektöründeki kötü gidişin sebebi dış politika! 

İran Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu Bölümü eski Genel Müdürü Kasım Muhibali, "Döviz, altın, konut, araç piyasası, emlak kiraları ve temel tüketim ürünlerindeki kötü gidişatın arkasında dış politikamızdaki yanlışların etkilerini görebilirsiniz" dedi...

İran'ın en büyük AVM'si 3 bin yataklı hastaneye dönüştürüldü!

İran'da ülkenin en büyük AVM'si koronavirüsle mücadele kapsamına dahil edilerek, 3 bin yataklı hastaneye dönüştürüldü. Hastanede sadece koronavirüs hastaları tedavi edilecek...

şiran köylerinde sodes projeleri Haberi

şiran köylerinde sodes projeleri


Gümüşhane'nin Şiran ilçesinde sürdürülen SODES projeleri kapsamında 16 köye çocuk parkı, 4 köye de semt sahası yapılıyor.


Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Muhtarlar Derneği tarafından yürütülen proje ile 16 köye çocuk parkı yapımının başladığını belirten İlçe Kaymakamı Murat Özdemir, projenin toplam maliyetinin 114 bin lira olduğunu belirterek, parklarda çiftli salıncak, tekli kaydırak, kule, tarzan merpeni ve tahterevalli konulacağını ve parkların etrafının 40 metre bordür ile dönülerek 5 metreküp ince kum serileceğini söyledi.


Kaymakam Özdemir, ilçeye bağlı Sarıca, Örenkale ve Bahçeli köylerine de yine SODES projesi ile voleybol, basketbol ve mini futbol sahasını kapsayan çok amaçlı semt sahaları yapılacağını da hatırlattı.


İlçe Özel İdaresi ve Köylere Hizmet Götürme Birliği ortaklığında yürütülecek projede, ilçenin köyleri arasında nüfus yoğunluğu fazla olan Sarıca, Örenkale ve Bahçeli...