04 / 05 / 2024

sıraselviler parkı

sıraselviler parkı

Cihangir Park Forumu, mahallenin davalık yeşil alanı için harekete geçti. Sıraselviler Caddesi’nde şu anda otopark olarak kullanılan yaklaşık 200 metrekarelik alanın park olarak düzenlenmesi için Cihangirliler 13 senedir mücadele ediyor.

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışta! Yeni proje!

Summa Turizm Yatırımcılığı tarafından hayata geçirilen Kısıklı Park 20 Aralık'ta satışa çıkıyor. Kısıklı Park projesi yemyeşil korusu, oyun alanları ve çepeçevre peyzajıyla dikkat çekiyor.

Aşırı sıcak havalarda bunları sakın aracınızda unutmayın, her an patlama riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz!

Aşırı sıcak havalar nedeniyle hem kendi sağlığımıza hem de aracımızın sağlığına dikkat etmek zorundayız. Yaz aylarında uzun süreli park durumunda aracımızda unuttuğumuz veya bıraktığımız bazı eşyalar sonucu zehirlenme veya patlamalara yol açan çeşitli tehlikeler taşıyor.

Kazlıçeşme 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Kazlıçeşme Mahallesi, 392 pafta 1629 ada 36 parsel ve bir kısım Park Alanına ilişkin Sur Tecrit Bandı Yenileme Alanı 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım Değ. ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 33 Metrelik Yolun Batısındaki Park Alanının Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sıraselviler Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sıraselviler Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Deniz Can Yıldız ve Uğur Pirli tarafından kuruldu.

İstanbul’a dev şehir parkı geliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı 1. Su Konseyi Toplantısı’nda  İstanbul'a dev şehir parkı yapacaklarını duyurdu. Eroğlu: ''New York'taki Central Park'ın 3 misli büyüklüğünde 'Kanuni Sultan Süleyman Parkı'nı hazırladık" dedi.

Park 34'te hemen teslim son daireler!

Emlakkulisi.com olarak, Demir Yapı Organizasyon Müdür Yardımcısı Mimar Fatih Demir ile son dairelerin satışlarının sürdüğü Park 34 projesini konuştuk.

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

Kaleardı Şehir Parkı tamamlanıyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar yoğun bir tempoyla sürerken, parkın yapımında oldukça büyük mesafe kat edildi.

Kayseri Sümer'de 2 milyon TL'lik park ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekleyecek. AGÜ-Sümer Parkı çevre düzenlemesi yapım işi 1 milyon 997 bin TL'ye yaptırılacak.

Apple Park Nisan'da tamamlanacak!

Apple yaptığı açıklamada, çalışanların Santa Clara Vadisi’nde kurulan yeni kampüsü Apple Park’a Nisan ayından itibaren taşınmaya başlayabileceklerini açıkladı.

Manisa Sümerbank arazisine yapılacak proje belli oldu!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yıllardır atıl durumda bulunan Sümerbank arazisini Manisa’nın cazibe merkezi haline getirecek olan ‘Sümer Park’ için protokol imzaladı.

sıraselviler parkı Haberi

sıraselviler parkı

Radikal Gazetesi'nden Elif İnce'nin haberine göre Gezi Parkı protestolarından sonra kurulan Cihangir Park Forumu, 2006’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce (İBB) satıldıktan sonra otoparka çevrilen alanın tekrardan park olarak düzenlenmesi için harekete geçti. Önümüzdeki üç gün boyunca Firuzağa Meydanı’nda imza toplayacak forum üyeleri, İBB’ye yazdıkları dilekçede “Usulsüz olarak satılan kamusal alanımızın Cihangir halkına iadesini istiyor, bir an önce yeniden yeşil alan-park olarak düzenlenmesini İBB’den talep ediyoruz” dedi. Alan, Beyoğlu’nun geçen aralıkta iptal edilen imar planlarında da ‘park’ olarak gözüküyor.

Parktan otoparka

Sıraselviler Caddesi ile Bakraç Sokak’ın kesişiminde, Savoy Balık’ın önündeki ufak park Cihangir’deki az sayıdaki yeşil alandan biriydi. 2001’de Cihangir Güzelleştirme Derneği’nin uğraşları sonucunda Beyoğlu Belediyesi küçük parkı temizleyerek yeşillendirmiş ve banklar koymuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise 2006’da alanı ihaleyle sattı. Yeni ‘sahip’leri...