02 / 05 / 2024

sırbistan sel

sırbistan sel

Çok sayıda yerleşim biriminin sular altında kaldığı ve heyelanlar nedeniyle evlerin yıkıldığı Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan'da meydana gelen sel felaketinde, ölü sayısı 43'e yükseldi...

Veysel Eroğlu: Bosna'daki sel felaketiyle ilgili bütün talepleri karşılıyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bosna Hersek ve Sırbistan'daki sel felaketiyle ilgili gelen bütün talepleri karşıladıklarını bildirdi. Eroğlu, konuyla AFAD'ın ilgilendiğini belirtti...

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

Doların 70 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer'den ters köşe! Bu senaryo gerçek olursa felaket kapıda

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların bu sene içinde yükselerek 70 TL' olacağını söylemişti. Ardından yaptığı açıklama ise yatırımcıları adeta ters köşe yaptı. 

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları 500 bin euro para ödülü

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, büyük bir başarıya imza atarak Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı mağlup ederek şampiyon oldu. Bu büyük başarı, Filenin Sultanları olarak bilinen milli takımımızın tarihindeki en büyük zaferlerden biri olarak kayıtlara geçti. Şampiyonlukla birlikte milli takım, 5

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Uzmanlardan dolar yorumları ise yakından takip edilirken, Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı.

Türk şirket, Avrupa’daki tekstil üssünü kapatıyor! 700 kişi işsiz kalacak!

13 yıl önce Sırbistan’a ilk giden Türk tekstil şirketi olan Jeanci, ülkedeki üretimini sona erdiriyor. İki fabrikada 700 kişiye istihdam sağlayan Jeanci, dünya devleri Cavalli, Fearre ve Versace gibi ünlü markalar için de üretim yapıyordu.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

AFAD, Ankara için kırmızı alarm yaktı! Şiddetli yağışlar devam ediyor!

AFAD, Ankara'da kırmızı alarm! Şiddetli yağışlar akşama kadar sürecek, sel ve taşkın riski artıyor, vatandaşlara dışarı çıkmama uyarısı! İşte ayrıntılar...

Hava Durumu Uyarısı: 14 il için ani sel, dolu ve hortum riski var!

Yarın ülke genelinde sağanak yağışlar bekleniyor. İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da şiddetli yağış tahmini yapılıyor. 14 şehir için sel, su baskını, dolu, yıldırım ve hortum uyarısı geldi.

Dolar Kahini Selçuk Geçer'den sürpriz açıklama! Doların füze gibi fırlayacağı tarih netleşti! Kemerlerinizi bağlayın!

Dolar Kahini Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıklayarak yatırımcıların yükseliş için hazırlıklı olmalarını söyledi.

Selçuk Geçer altını çizerek söyledi! Bu rakamı öpüp başınızın üstüne koyun! Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumu ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra doların geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. 

sırbistan sel Haberi

sırbistan sel

Son yılların en büyük sel felaketinin yaşandığı Bosna Hersek, Sırbistan ve Hırvatistan'da, aşırı yağışlar nedeniyle nehirlerin taşması sonucu meydana gelen selin bilançosu her geçen gün artmaya devam ediyor. Çok sayıda yerleşim biriminin sular altında kaldığı ve heyelanlar nedeniyle evlerin yıkıldığı Balkanlar'daki sel felaketinde, ölü sayısı 43'e yükseldi. 


Bosna Hersek Kriz Masası yetkililerinden alınan bilgiye göre, Bosna Hersek'i oluşturan iki entiteden biri olan Federasyon'da şu ana kadar 7, Bosna Sırp Cumhuriyeti'nde ise 17 olmak üzere toplam 24 vatandaş  sel ve meydana gelen heyelanlarda hayatını kaybetti. Yetkililer, Bosna Hersek'in Brçko, Biyelyina, Doboy, Maglay ve Zavidoviçi kentlerinde de selin yaralarının sarılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Sivil savunma, belediye ve gönüllü vatandaşlar, cadde ve sokaklardakisel birikintilerini temizlemeye çalışırken, askeri birlikler ve insani yardım...