19 / 05 / 2024

Sırçasaray Göleti projesi

Sırçasaray Göleti projesi

Devlet ve Su İşleri 5. Bölge Müdürlüğü tarafından; Sırçasaray Göleti Kırma-Yıkama-Eleme tesisi ve hazır beton santraliprojesi için 22 Ocak 2015 günü saat 11:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu!

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yabancılara gayrimenkul satışına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Tatar, "Kıbrıs'ın tapusuna güvenip yatırım yapanlar oldu" dedi.

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

Benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? ÖTV zammı gelecek mi? Sürücüler aman dikkat!

Geçtiğimiz günlerde, akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı beklendiği ileri sürülmüştü. Bakan Şimşek, konuya açıklık getirdi. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları yeni ayın ilk gününde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Aralık 2023 fiyat listesi...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde geri sayım! Deneme sürüşleri aralıkta...

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı Projesi’nde 3 yıldır devam eden inşaat çalışmalarında sona gelindi. Aralık ayında test sürüşleri yapılacak.

İzmir'deki gökdelenin inşaatı yargı kararına rağmen sürüyor!

İzmir’de inşa edilmek istenen 135 metre yüksekliğindeki gökdelen projesi hakkındaki imar planı mahkeme tarafından iptal edilmişti. Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, yargı kararına rağmen inşaat çalışmalarının devam ettiğini belirterek, projeden vazgeçilmesi için çağrı yaptı.

Motorin fiyatlarında beklenen gün geldi: Bu gece tam 1 lira 64 kuruş indirim yapılacak! Sürücüler dikkat! 

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatları için gelecek indirimi dört gözle bekliyordu. Motorin için indirim bu gece geliyor. İşte ayrıntılar ve BP, Opet, Total, Shell, PO 13 Kasım 2023 fiyat listesi...

2023 toplu sözleşme görüşmelerinde memur ve emekli zammı yüzde 45'e yaklaşıyor!

Türkiye'nin gündemindeki en önemli başlıklardan biri olan 2023 Toplu Sözleşme Görüşmeleri, memur ve emekli zammını belirlemeye yönelik kritik aşamaya ulaştı. Kamu çalışanları ve emeklileri ilgilendiren bu süreçte hükümetin teklifleri ve enflasyon beklentileri ön planda.

Benzin, motorin ve LPG fiyatları bugün ne kadar? Benzin zammı için son gün! Sürücüler yarın fiyatlar değişecek! 

Benzin fiyatı ve motorin fiyatlarına zam gelip gelmediği sürücüler tarafından her gün araştırılıyor. Yarın benzinin litresine zam gelecek. İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 24 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Benzin fiyatlarına salı günü itibariyle 2,11 TL'lik zam geliyor: Sürücüler endişeli! 3 Temmuz 2023 akaryakıt fiyatları! 

Brent petrolündeki dalgalanmaların etkisiyle akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar sürüyor. Sürücüler, Salı gününden itibaren benzin fiyatlarına 2,11 TL'lik bir artışla karşı karşıya kalacak.

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Uzun yolculukta güvenli sürüş nasıl sağlanır? Kendi aracıyla uzun yolculuğa çıkanlar bunlara dikkat!

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil sezonu açıldı. Bayram tatilinde kendi aracıyla uzun yolculuğa çıkmayı planlayanların sürüş güvenliği ve rahatlığı açısından uyması gereken önemli kurallar var.

Emtia piyasasında düşüş sürüyor, satış bakısı engellenmiyor! Altın, gümüş, buğday, mısır... Bir bir sıralandı!

Emtia piyasasındaki düşüş sürüyor. Peki altın, gümüş, buğday, mısırda son durum ne? İşte ayrıntılar...

Sırçasaray Göleti projesi Haberi

Sırçasaray Göleti projesi

Devlet ve Su İşleri 5. Bölge Müdürlüğü (Ankara) tarafından; Ankara İli, Haymana İlçesi, Sırçasaray Mahallesi'nde ''Sırçasaray Göleti, Sulaması İnşaatında kullanılacak malzeme ocakları, Kırma-Yıkama-Eleme tesisi ve hazır beton santrali'' projesinin yapılması planlanmaktadır.  Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Sırçasaray Mahallesi Köyü Camisi

Toplantı Saati: 11:00

Toplantı Tarihi: 22/01/2015

Proje Sahibi: Devlet ve Su İşleri 5. Bölge...