03 / 10 / 2024

şirin park otelin sahibi kim

şirin park otelin sahibi kim

Şirin Park Otel Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şirin, turizm alanındaki en önemli yatırımları olan ’Şirin Park Otel’in inşaatını kısa sürede tamamlayarak, turizm sektörünün hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi....

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ı satıyor!

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelin satış süreci ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte satış sürecindeki son durum...

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri...

Park Inn by Radisson Odayeri: İstanbul Havalimanı’nın ilk oteli!

Park Inn by Radisson Odayeri, İstanbul Havalimanı ve Göktürk’e 6 dakika sürüş mesafesinde yer alıyor. Otelin 200 yataklı 97 odası bulunuyor...

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Wanda Holding 13 park ve 76 otelini satıyor!

Çinli Wanda Holding, 13 tema parkı ve 76 otelin 63,2 milyar yüen (yaklaşık 9,3 milyar dolar) bedelle Sunac China Holdings Ltd. şirketine satıyor.

Samsun Büyükşehir'den çok amaçlı salon ve park!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Eski Büyük Otelin bulunduğu alanda yaptırılan çok amaçlı salon ve yanındaki parkın adını belirlemek için anket yapılacak.

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün açılıyor!

Trabzon Park Dedeman Oteli bugün hizmete açılacak. 149 odalı ve 240 yatak kapasiteli otelin açılışına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katılacak.

Future Park Oteli'nin yüzde 48’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 168 odasının satışını gerçekleştirdi.

Isparta Iyaşpark Otel hizmete açıldı!

İşletmeciliği IYAŞ’ın yaptığı ve yaklaşık 135 kişi kapasiteli Isparta Iyaşpark Otel bugün itibariyle hizmete girdi. Otelin iç dizaynı görenleri büyülüyor.

Future Park'ta otel odalarının 87'si satıldı!

Haramidere Parklar Mevkiinde yükselen Future Park bünyesindeki Hawthorn Suites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Future Park Oteli’nin yüzde 25’i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki HawthornSuites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

Esenyurt Future Park Otel'in 87 odası satıldı!

Esenyurt'ta yükselen Future Park isimli karma yaşam alanı içinde bulunan Hawthorn Suites By VVyndham İstanbul Esenyurt isimli otelin 348 odasından 87'si satıldı.

Hiper Gayrimenkul Future Park Oteli'nin yüzde 25'i satıldı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde yükselen bölgenin ilk ve tek karma projesi Future Park, bünyesindeki HawthornSuites By Wyndham İstanbul Esenyurt isimli 348 odalı otelin 87 odasının satışını gerçekleştirdi.

şirin park otelin sahibi kim Haberi

şirin park otelin sahibi kim


Adana merkezli Şirin Turizm tarafından Dörtyol Kavşağı’nda 10 milyon Euro’ya yaptırılan ‘Şirin Park Otel’ kapılarını açtı.


Şirin Park Otel Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şirin, turizm alanındaki en önemli yatırımları olan ve 2012 yılında temelini attıkları ’Şirin Park Otel’in inşaatını kısa sürede tamamlayarak, turizm sektörünün hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Adana’yı görmeye gelenlerin konaklayacağı bir yaşam alanı oluşturduklarını belirten Şirin, “Bu eser sadece bir otel değil, aynı zamanda restoran ve kafesiyle hemşerilerimiz ve misafirlerimizi yerel damak tatlarıyla buluşturacağımız bir yaşam merkezi olacak.” dedi.


Tesislerinin bir dönüm alana kurulu olduğunu anlatan Şirin, “12 kattan oluşan otelimiz her biri 35 ve 60 metrekare arasında değişen 77 standart, 13 delüx odaları ile toplam 200 yatak kapasitesine sahip. Otelimizin ayrıca 2 balo, 3 toplantı, 2 restoran ve...