30 / 04 / 2024

sirkeci istasyonu ne zaman açılacak

sirkeci istasyonu ne zaman açılacak

Ulaştıma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Marmaray'ın Sirkeci girişinin ne zaman kullanıma açılacağı sorusuna "12 Kasım'dan itibaren Sirkeci'den de iniş binişlere izin verilecek" dedi...

Haydarpaşa ve Sirkeci Garları’nda inşaat çalışması başlıyor! Garların yerine ne yapılacak?

Turizm Bakanlığı’na kiralanan tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarında yapılacak inşaat çalışmalarına ilgili detayları Sözcü yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinden duyurdu.

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Kilis'te akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor: Yatırımcılara Kasım fırsatı! 

Kilis Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılıyor. Peki Kilis'te yer alana arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sisteminin ne zaman açılacağını Bakan açıkladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi’nin, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümü 2023’ün ilk çeyreğinde tamamlanacağını açıkladı.

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

Balat ve Sirkeci'de çarpık yapılaşma furyası!

Sirkeci'ye, Balat'a, Süleymaniye'ye nereye giderseniz gidin binaların önüne, üstüne, arkasına bu gecekondu plastik yerleşkeler hakim. Bu alanlarda yönetimler yetkilerine rağmen bu haksız, çirkin ve çarpık büyümeye göz yumuyor.

Pendik'te 11.2 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Pendik Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı ihaleyle satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 11 milyon 261 bin 680 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri Melikgazi'de 18 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsası 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince 18 milyon TL bedelle kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıldı.

Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatları TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gebze-Haydarpaşa ve Sirkeci-Halkalı banliyö hatlarının iyileştirilmesi ve elektromanyetik sistem yenilenmesi projesinin ne zaman tamamlanacağını ve Söğütlüçeşme istasyonunu sordu..

Sirkeci İş Bankası binası 51.1 milyon TL'ye satıldı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sirkeci'deki İş Bankası binasını 51 milyon 100 bin TL'ye Elkon Elevatör Konveyör ve Makina Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne sattı.

Malatya'ya güneş enerji santrali kuruldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesinin trambüs bakım istasyonu çatısına kurduğu güneş enerji santralinde, 3 ayda yaklaşık 115 bin kilowatt/saat elektrik üretimi gerçekleştirildiği bildirildi.

Kocaeli Kışladüzü Mahallesi'ne baz istasyonu kuruldu!

Kocaeli Körfez Yukarı Hereke Kışladüzü Mahallesi'nde yaklaşık bir aydır devam eden ve asker, polis ile halkın karşı karşıya getirildiği baz istasyonu, sabah erken saatlerde kuruldu.

Akşehir Belediyesi 3.6 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Akşehir Belediyesi'ne ait Seyran Mahallesi, Sanayi Bulvarı 217 ada, 18 parsel nolu imar planına göre 5 kata müsaadeli TİCARİ imar planlı, halen üzerinde akaryakıt ve LPG istasyonu ve kafeteryası bulunan arsa satışa çıkarıldı.

sirkeci istasyonu ne zaman açılacak Haberi

sirkeci istasyonu ne zaman açılacak


Ulaştıma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Marmaray'da açılışı yapılan 13,6 kilometrelik kısmın yaklaşık maliyetinin 2,2 milyar dolar olduğunu söyledi. Marmaray'ın Sirkeci girişinin ne zaman kullanıma açılacağı konusunda ise şu açıklamayı yaptı: "Marmaray Sirkeci açık ama niye yolcu indirilip bindirilemiyor deniliyor. Şu an ücretsiz taşıma yaptığımız için ciddi bir yığılma var. Marmaray'ın en derin istasyonu da Sirkeci. Avrupa'nın en uzun yürüyen merpeni burada. 63 metre ve bir kademe de üstte devam ediyor. Yani valilikten giriyorsunuz ta deniz seviyesine kadar aşağı iniyorsunuz; deniz seviyesinin de altına iniyorsunuz. Yani tam olarak 70-80 metre derinliğe iniyorsunuz. Oradaki giriş çıkışların tamamı da yürüyen merpen. Şöyle bir risk görüyoruz, bu kadar kalabalık merpenlere yüklenir, merpenler durursa o kadar insan o yokuşu nasıl çıkacak, izdiham...