05 / 07 / 2024

ŞirketKur hizmeti

ŞirketKur hizmeti

Garanti'den girişimcilere yeni hizmet geliyor. Girişimciler, kendilerine ve planladıkları yapıya en uygun şirket tipini bulmalarını sağlayan hizmet kapsamında, harcama kalemlerini ve ortalama kuruluş maliyetini öğrenebiliyor.

Mağdur ev sahibi: Kiracı sorgulama hizmeti istiyoruz!

Mağdur ev sahipleri hem yüzde 25 zam sınırına hem de uzayan davalara çözüm talep ederken; kiracılar için istedikleri şartları da sık sık gündeme getiriyorlar. Mağdur bir ev sahibi, X sosyal medya hesabından 'Kiracı sorgulama hizmeti istiyoruz' paylaşımında bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar.

Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunmaya başladı

Evlerimizde çatının uzun ömürlü ve sıkıntısız olması ve doğru bir ürün tercih edilmesi kadar uygulamanın doğru yapılması işe ilişkilidir. Bu kapsamda Kılıçoğlu, Megaron profesyonel çatı hizmeti sunuyor. İşte detaylar...

Bakan Uraloğlu'ndan son dakika hızlı tren açıklaması! 52 il hızlı tren hizmeti alacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2053 yılında Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı ve yol haritası kapsamında hızlı tren hizmeti alan kent sayısını 52'ye çıkartmayı planladıklarını açıkladı.

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Durbak tarafından kuruldu.

e-Devlet'te büyük kolaylık: 'Çocuklarım' hizmeti geliyor, milyonlarca vatandaşın işini hızlandıracak!

e-Devlet'te Sürpriz Uygulama: 'Çocuklarım' Hizmeti Platforma Geliyor! Milyonlarca Vatandaşın İşini Kolaylaştıracak!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

Kripto para piyasasında yeni gelişme: Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacak

Kripto para piyasasında yeni bir gelişme yaşandı. Piyasadaki belirsizlik sürerken geleceğe dair adımlar da bir geliyor. Bir banka daha Bitcoin alım satım hizmeti sunacağını duyurdu. İşte detaylar…

Uber Kurye hizmeti, İstanbul’da kullanıma sunuldu!

Türkiye'de ulaşım alanında faaliyet gösteren Uber, bugünden itibaren Avrupa ve ABD’de yoğun olarak kullanılan yeni paket teslimat hizmeti Uber Kurye ile İstanbullular'ın karşısına çıkıyor. Peki Uber Kurye nedir? İşte detaylar...

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erzurum'da mühendislik hizmeti olmayan yapılar depremde hasar gördü!

Erzurum'da meydana gelen deprem sonrasında hasar alan yapılarda mühendislik hizmeti alınmadığı tespit edildi. 

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Adbil Gayrimenkul Alım Satım Ve Danışmanlık Hizmeti Limited Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Süngü ve Bilgin Çifci tarafından kuruldu.

ŞirketKur hizmeti Haberi

ŞirketKur hizmeti


 Garanti Bankası, yeni hizmeti "ŞirketKur" ile girişimcilerin aklındaki önemli sorulara cevap verecek.


Banka'dan yapılan açıklamaya göre, girişimciler, kendilerine ve planladıkları yapıya en uygun şirket tipini bulmalarını sağlayan hizmet kapsamında, harcama kalemlerini ve ortalama kuruluş maliyetini öğrenebiliyor. 


Garanti'nin iş birliği yaptığı danışmanlık firması, şirket kurmak isteyenlerin garanti.com.tr adresinde doldurduğu formu inceleyerek, hangi şirket tipinin uygun olduğunu ve ortalama maliyet giderlerini, e-posta yoluyla kendilerine bildiriyor. 


Girişimciler ayrıca, şirket kurma aşamasındaki püf noktalarını, doküman halinde garanti.com.tr sitesinden bulabiliyor. 


Garanti Bankası Genel Müdürü Yardımcısı Nafiz Karadere konuya ilişkin değerlendirmesinde, Garanti Bankası olarak, güçlenen girişimciliğin, ekonomik kalkınma, büyüme ve verimlilik artışına önemli katkıda bulunduğuna inandıklarını kaydetti. 


Bu anlayışla, girişimcilere yalnızca finansal destek vermekle kalmadıklarını, danışmanlık hizmeti de sunduklarını belirten Karadere, "Araştırmalar, girişimcilerin en büyük problemlerinden birinin, hangi tipte şirket...