26 / 07 / 2024

sırlı tuğlalar

sırlı tuğlalar

Rehberde, kentin tarihi, kültürel ve tabiat varlıklarının yanı sıra, mesire alanları, oteller, hamamlar, banka şubeleri, taksi durakları, lokantalar ve ulaşım imkanları gibi pek çok bilgi yer alıyor...

1937 yılında inşaat sektörü denetim altında! Çimento ve tuğlalar kontrol edilmiş!

1937 yılında çimento ve tuğla fabrikaları denetlenmeye başlanmış. İnşaata uygun olmayan çimento ve tuğlalar tespit edilmiş. 

Tuğla fiyatları ne kadar? Tuğla seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli?

İnşaat alanında, yapı malzemeleri arasında önemli bir yere sahip olan tuğlalar, projelerin maliyetini doğrudan etkilemektedir. 2024 senesi tuğla fiyatları ve projelerde kullanılmak için en uygun tuğla seçimi nedir ve nasıl olmalıdır?

Cam tuğlalar ile inşaatta yeni bir dönem başlıyor!

İsviçre'de yaşayan bilim insanları inşaat alanında çok fazla ses getirecek yeni bir ürünle piyasaya çıktılar. Devrim niteliğinde bir malzeme olan cam tuğlalar üretilmeye başlandı. Peki cam tuğlalar nerede ve nasıl üretiliyor?

O ilde tam 335 iş yeri yaptırılacak! Yatırımcılar dikkat!

S.S. Van Tuşba Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, tam 335 iş yeri yapımı için ihaleye çıkıyor. Söz konusu projenin keşif bedeli 998 milyon 877 bin TL olarak belirtildi.

Bra Örme Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bra Örme Ambalaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Mısırlı tarafından kuruldu.

Doğal gaz desteği nedir, ne değildir? Düzenlemede çalışanları bekleyen büyük tehlike ne?

Doğal gaz yardımı ile ilgili düzenleme yürürlüğe girdi ancak bu konuda çalışanlarda "devlet tarafından herkese 1000 TL ödeneceği" algısı oluştu. Oysa işin aslı hiç de sanıldığı gibi değil! Üstüne üstlük çalışanın aleyhine gelişebilecek bir risk de söz konusu.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Tuğralı altın kolye fiyatları 2 bin 662 TL'den başlıyor! Altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi

Tuğralı altın kolye almak isteyen binlerce kişi fiyat listesini merak ediyor. Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan Tuğralı altın kolyelerin fiyatları ne kadar? İşte altınaşkı 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tuğralı altın kolyelerde net yüzde 25 indirim! Büyük kampanya! Sembolgold 6 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğünlerin vazgeçilmez takısı olan tuğralı altın kolyeler artık geleneksel takı haline geldi. Hal böyle olunca binlerce kişi fiyatlarını araştırıyor. Peki tuğralı altın kolye fiyatları ne kadar? İşte Sembolgold 6 Ekim 2022 fiyat listesi.

Borsadaki milyoner sayısı uçtu! İşte o rakamlar...

Borsa İstanbul'da 1 milyon TL ve fazla portföyü bulunan kişilerin rakamı 35 bin civarına yaklaşmış durumda. Milyonerler borsadaki yatırımcıların yüzde 1,52'lik kısmını meydana getirirken toplam portföyün yüzde 63,3'ünü ellerinde bulundurmaları ön plana çıktı. 

Doğalgaz krizi çimento sektörünü vurdu!

Enerji tüketiminde ikinci sektör konumunda bulunan çimento fabrikalarının doğal gaz kesintileri sebebiyle büyük bir kısmının üretime ara vereceği aktarılırken, fırının içindeki tuğlaların dökülmesi sebebiyle bozulan bir fırının 9 aya kadar üretimden kopabileceği belirtiliyor.  

Ekose Uluslararası İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ekose Uluslararası İnşaat Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nejatbalarısı, Mehmet Tuğberk  Balarısı tarafından kuruldu.

Cspo Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Cspo Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Can  Sırlıbaş tarafından kuruldu.

sırlı tuğlalar Haberi

sırlı tuğlalar


Malatya'da, kentin tarihi, kültürel ve tabiat varlıklarının yanı sıra, ziyaretçilerin şehri rahatlıkla gezmesine imkan tanıyacak bilgilerin yer aldığı Kent Rehberi hazırlandı. 

     İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Malatya Valiliği Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) uzmanlarının bir yıl süren çalışmalarıyla hazırlanan rehberin basımı gerçekleştirildi. 

     KUDEB Başkanı Levent İskenderoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Malatya'nın tarihçesiyle başlayan 176 sayfalık rehberin, kenti ziyaret edenlerin rahatlıkla ceplerinde veya çantalarında taşıyabilecekleri ölçülerde basıldığını söyledi. 

     Malatya'nın coğrafi konumu, tarihçesi, nüfusu, iklimini içeren birkaç sayfalık özet bilginin de yer aldığı rehberin görsel ağırlıklı bir çalışma olduğunu belirten İskenderoğlu, fotoğrafların yazım aşamasında çekildiğini aktararak, ''Rehberde güzel ve kaliteli olduğunu düşündüğümüz, Malatya'nın cazibesini ifade edebilecek fotoğrafları kullandık. Uzun bir çalışma sonucunda topladığımız bilgileri güncelleyerek rehberde...